HomeΕΛΛΑΔΑΠαρίστανε υπάλληλο του ΙΚΑ και άρπαξε τις οικονομίες ανυποψίαστης γυναίκας

Παρίστανε υπάλληλο του ΙΚΑ και άρπαξε τις οικονομίες ανυποψίαστης γυναίκας

Τρία άτομα συμμετείχαν στην απάτη σε βάρος της γυναίκας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τρεις Έλληνες, δύο άνδρες και μία γυναίκα, συμμετείχαν με διαφορετικούς ρόλους στην απάτη σε βάρος μιας γυναίκας η οποία πίστεψε ότι συνομιλούσε με υπάλληλο του Ι.Κ.Α., τον Δεκέμβριο του 2022 στα Ιωάννινα. Η εμπλοκή τους στην υπόθεση αποκαλύφθηκε από την έρευνα της Ασφάλειας και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί, ένας από τους δράστες πλησίασε με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της συνεργού του την ανυποψίαστη γυναίκα παριστάνοντας τον υπάλληλο του Ι.Κ.Α., της απέσπασε 1.250 ευρώ και τράπηκε σε φυγή με τη βοήθεια του δεύτερου συνεργού του. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών για απάτη από κοινού, υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Ζευγάρι ξάφρισε ηλικιωμένο

Τα στοιχεία ταυτότητας ενός ζευγαριού Ελλήνων προέκυψαν από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για την κλοπή σε βάρος ενός ηλικιωμένου στις Σέρρες, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας. Οι δράστες είχαν πλησιάσει το θύμα την ώρα που περπατούσε, τον είχαν απασχολήσει και είχαν αρπάξει από την τσέπη του 165 ευρώ. Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση