HomeΕΛΛΑΔΑΤέμπη: «Ζητάω δύναμη από τον Θεό να μεγαλώσω το παιδί μας» – Συγκλονίζει ο σύζυγος της Αθηνάς

Τέμπη: «Ζητάω δύναμη από τον Θεό να μεγαλώσω το παιδί μας» – Συγκλονίζει ο σύζυγος της Αθηνάς

Ο Νίκος ταξίδευε μαζί της με το μοιραίο τρένο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ραγίζει καρδιές ο σύζυγος της 34χρονης Αθηνάς, που είναι μεταξύ των 57 θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη. Η νεαρή γυναίκα ταξίδευε με το μοιραίο τρένο μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο, που κατάφερε να βγει ζωντανός.

Το ζευγάρι έχει ένα αγοράκι 2 ετών και ο τραγικός σύζυγος, σε ανάρτησή του για την αδικοχαμένη Αθηνά ζητά από τον Θεό να του δώσει δύναμη να το μεγαλώσει.

«Ζητάω δύναμη από το Θεό να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου για να μεγαλώσω τον Χρήστο μας όπως εσύ ήθελες» συγκλονίζει ο σύζυγος της Αθηνάς στην ανάρτησή του».

Δείτε την ανάρτηση:

«Γυναίκα της ζωής μου, διαμάντι μου, καλύτερη μανούλα του κόσμου, δεν έχω δύναμη να γράψω πολλά, θα σου πω ότι για εμένα είσαι η καλύτερη σύζυγος του κόσμου και για τον Χρήστο μας η καλύτερη μανούλα που θα μπορούσε να έχει … Ζητάω δύναμη από το Θεό να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου για να μεγαλώσω τον Χρήστο μας όπως εσύ ήθελες, δεν θα σου πω αντίο αλλά Χριστός Ανέστη γιατί μια μέρα είμαι σίγουρος ότι θα ξανασυναντηθούμε… Σ’ αγαπαμε πολύ μέχρι εκεί ψηλά στον ουρανό που είσαι … να μας προσέχεις και να δώσεις ένα φιλί την αγαπημένη σου πεθερούλα …».

Την έψαχνε ο αδερφός της μέχρι την τελευταία στιγμή

Ο αδελφός της Αθηνάς αναζητούσε πληροφορίες για την 34χρονη κοπέλα από την Κατερίνη από τις πρώτες στιγμές μετά τη σύγκρουση και ήταν εκείνος που ανακοίνωσε ότι έχασε τη ζωή της με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook.

«Η αδερφούλα μου δεν είναι πια κοντά μας…» έγραψε συγκλονισμένος ο νεαρός αθλητής.
athina-anartisi-1-516x600
in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση