HomeHL-9Της ζητούσε χρήματα για να μην την δείρει και της καταστρέψει το μαγαζί

Της ζητούσε χρήματα για να μην την δείρει και της καταστρέψει το μαγαζί

Συνελήφθη ένας 45χρονος που πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται από χθες ένας 45χρονος που φέρεται να ζητούσε χρήματα από μία γυναίκα για να μην την δείρει και της καταστρέψει το μαγαζί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 67χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία που εργάζεται σε ένα καφενείο σε περιοχή του Ηρακλείου γνώριζε τον 45χρονο εδώ και χρόνια καθώς παλαιότερα την είχε βοηθήσει με έναν ενοχλητικό θαμώνα.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες τα πράγματα πήραν άλλη… τροπή. Όπως αναφέρει η καταγγελία της 67χρονης, στις 24 Φεβρουαρίου ο 45χρονος την πήρε τηλέφωνο και άρχισε να την απειλεί ότι αν δεν του δώσει 800 ευρώ σε μετρητά θα την δείρει και θα της σπάσει το μαγαζί στο οποίο δουλεύει και είναι υπεύθυνη.

Μάλιστα, το τηλεφώνημα αυτό επαναλήφθηκε και τις επόμενες ημέρες ενώ χθες ο 45χρονος πήγε από το μαγαζί και άρχισε να την απειλεί ξανά.

Η 67χρονη φοβούμενη για το τι μπορεί να πάθει εξαιτίας του παρελθόντος του 45χρονου, του έδωσε 450 ευρώ που είχε στην τσάντα της για το ενοίκιό της.

Στη συνέχεια ειδοποίησε τις αρχές με τους αστυνομικούς να τον εντοπίζουν και να τον συλλαμβάνουν ενώ πάνω του είχε και τα χρήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 45χρονος είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί εκτίοντας ποινή για σωματικές βλάβες στην πρώην σύντροφό του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση