HomeΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΛιβάνιος : Σε 2.600 σημεία δωρεάν Ίντερνετ

Λιβάνιος : Σε 2.600 σημεία δωρεάν Ίντερνετ

Η ανακοίνωση των νέων ψηφιακών υπηρεσιών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε συνέντευξη του στα «Παραπολιτικά» ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θεόδωρος Λιβάνιος ανακοινώνει τις επόμενες ψηφιακές υπηρεσίες που αποβλέπουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

«Το gov.gr Wallet θα εμπλουτιστεί με νέα ψηφιακά έγγραφα, όπως η άδεια κυκλοφορίας Ι.Χ., η ασφαλιστική κάλυψη του οχήματος, η ειδοποίηση για έλεγχο σε ΚΤΕΟ, ενώ το MyHealth θα περιλαμβάνει το πλήρες ιστορικό με πορίσματα ακτινοδιαγνωστικών εξετάσεων».

Παράλληλα αναφέρεται στην επικείμενη ψηφιοποίηση του αρχείου των υποθηκοφυλακείων της χώρας, στην αναβάθμιση των ψηφιακών υπηρεσιών της δημόσιας υγείας και στη δημιουργία δικτύου οπτικών ινών σε περιοχές όπου δεν υπάρχει εμπορική ζήτηση.

Μάλιστα επισημαίνει ότι σύντομα σε 2.600 σημεία σε όλη την Ελλάδα, θα υπάρχει δωρεάν ασύρματο Ίντερνετ σε κοινόχρηστους χώρους, ενώ ζήτημα εβδομάδων, όπως αναφέρει, είναι να αποκτήσει πρόσβαση στο Διαδίκτυο και το μετρό.

Ο ίδιος συμπληρώνει ότι στόχος αποτελεί για το υπουργείο κάθε σχολική μονάδα να αποκτήσει πρόσβαση στο Διαδίκτυο με πολύ υψηλές ταχύτητες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση