HomeHL-LifestyleΈλενα Χριστοπούλου : Είχαμε κατηγορηθεί ότι είμαστε σπείρα

Έλενα Χριστοπούλου : Είχαμε κατηγορηθεί ότι είμαστε σπείρα

Η δικαστική περιπέτεια που είχε αίσιο τέλος-Η σχέση της με Καγιά και Μελέτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» και στο Σάββα Μπίτζα έδωσε η Έλενα Χριστοπούλου.

Η γνωστή μάνατζερ μοντέλων και μέλος της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική όσον αφορά το διαζύγιο της και τη δικαστική περιπέτεια που έζησε πριν λίγα χρόνια και το αντίκτυπο που είχε στην ίδια και στο περιβάλλον της.

Αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε και στην ένοπλη επίθεση πριν κάποια χρόνια. Μάλιστα απάντησε και για τη σχέση της με την Βίκυ Καγιά και την Ελεονώρα Μελέτη.

Η Έλενα Χριστοπούλου τονίζει στη συνέντευξη της ότι οι δύσκολες στιγμές την έκαναν πιο δυνατή, αφού πρώτα άφησε τον θυμό στην άκρη. «Όσο ήμουν θυμωμένη, ήμουν και αδύναμη. Ο θυμός μας αποδυναμώνει γιατί μας αποσυντονίζει».

Αναφερόμενη στην ένοπλη επίθεση που βίωσε, είπε ότι της άφησε τραύματα που για να τα ξεπεράσει απευθύνθηκε σε ψυχίατρο και οι συνεδρίες την βοήθησαν πολύ. «Από μια άσχημη εμπειρία κι εφόσον δεν χάνεται καμία ζωή, έρχεται και το καλό κάποια στιγμή-και ήρθε» συμπεραίνει.

Όσον αφορά το πολύκροτο διαζύγιο της, τόνισε ότι δεν ήταν καθόλου εύκολα διαχειρίσιμο καθώς είχε να αντιμετωπίσει πολλά ψέματα και ανακρίβειες από τον Τύπο. Ευτυχώς ήρθε η δικαίωση αλλά όλα αυτά κόστισαν πολλά στην ίδια και στους γύρω της.

«Από ένα διαζύγιο που βγήκε υπέρ μου, χρόνια πριν, και δεν βγήκα ποτέ να το κάνω παντιέρα μέχρι τώρα και όλα αυτά για τα οποία κατηγορούμασταν εγώ, η Ηλιάκη, η Παπαγεωργίου, η μητέρα μου και η κολλητή μου. Είχαμε κατηγορηθεί ότι είμαστε σπείρα. Όλα αυτά τα πέρασα με μεγάλο θυμό. Το δικαστήριο απεφάνθη ότι είμαστε καθ’όλα αθώες, αλλά εγώ ξέρω τι περάσαμε δυο χρόνια κι εγώ και οι άλλες γυναίκες δίπλα μου» τονίζει η μάνατζερ συμπληρώνοντας πως η μητέρα της έβγαλε έρπη ζωστήρα από τη στεναχώρια της.

Όταν ερωτάται για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά και την Ελεονώρα Μελέτη, η Έλενα Χριστοπούλου δείχνει με την απάντηση της ότι οι σχέσεις τους δεν είναι οι καλύτερες.

«Δεν θέλω να μιλήσω για τη Βίκυ Καγιά. Ήταν μια συνεργασία κι εκείνη είναι επαγγελματίας» αρκείται να πει για την πρώην συνεργάτιδα της, ενώ για την Ελεονώτα Μελέτη δηλώνει : «Με την Ελεονώρα έχω περάσει πολλά, το ξέρουμε εγώ κι εκείνη, κι αυτό αρκεί».

Τέλος, η γνωστή μάνατζερ δηλώνει πως παρά τα όσα δύσκολα έχει περάσει θέλει να διατηρήσει αλώβητα τα ευγενή κομμάτια του χαρακτήρα της και την πίστη της στους ανθρώπους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση