HomeHL-WorldΗΠΑ: Άγρια επίθεση σκύλου σε 5χρονη – Χρειάστηκε 50 ράμματα

ΗΠΑ: Άγρια επίθεση σκύλου σε 5χρονη – Χρειάστηκε 50 ράμματα

Δείτε βίντεο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άγρια επίθεση σκύλου δέχθηκε μια 5χρονη στις ΗΠΑ. Το γενναίο αλλά τραυματισμένο κορίτσι από την Φλόριντα αναρρώνει από εκτεταμένους τραυματισμούς αυτή την εβδομάδα, όπως αναφέρει η NY POST.

Ο πατέρας της 5χρονης, Florian Becker, είπε ότι η γυναίκα του και η κόρη του περπατούσαν στο πάρκο Fort Lauderdale την Παρασκευή όταν η ιδιοκτήτρια ενός σκύλου κάλεσε τα παιδιά να τον χαϊδέψουν.

«Η κόρη μου πήγε και τον χάιδεψε και ξαφνικά ο σκύλος γύρισε και την δάγκωσε στο πρόσωπο», είπε ο Μπέκερ, σύμφωνα με το WSVN.

Το κορίτσι χρειάστηκε 50 ράμματα και συνδετήρες στο πρόσωπο, τον λαιμό και τους ώμους, ενώ είναι «απόλυτα τρομοκρατημένο», όπως είπε ο Becker.

Η σύζυγός του, που ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια της επίθεσης, προσπάθησε να σώσει το παιδί της και να απομακρύνει τον σκύλο από πάνω της.

«Η γυναίκα μου σοκαρίστηκε και ούρλιαξε, προσπάθησε να τραβήξει τον σκύλο πίσω από το λουρί του και έσπασε», περιέγραψε ο Μπέκερ. «Ο σκύλος επιτέθηκε ξανά, αυτή τη φορά πιο άγρια. Άρπαξε το σκυλί και το αντιμετώπιζε, το κρατούσε, ουρλιάζοντας στη γυναίκα να πάρει τον έλεγχο του σκύλου της».

Η  μητέρα έξαλλη κατάφερε τελικά να τραβήξει την 5χρονη και την μετέφερε εσπευσμένα στα επείγοντα του νοσοκομείου.


Το κοριτσάκι υπέστη εκτεταμένα κοψίματα, αλλά ήταν τυχερή που δεν έγινε ζημιά στα μάτια της.

«Η ιδιοκτήτρια του σκύλου δεν πήρε τον έλεγχο της κατάστασης, δυστυχώς, και η γυναίκα μου έπρεπε ουσιαστικά να πηδήξει και να παλέψει με το σκυλί ενώ το κοριτσάκι μου αιμορραγούσε στο έδαφος», είπε ο πατέρας της 5χρονης.

Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση