HomeHL-SportsΟΦΗ: Πρώτη για Γκρόνινγκ κόντρα σε Ολυμπιακό, εκτός αποστολής οι τιμωρημένοι Νέιρα, Μεγιάδο

ΟΦΗ: Πρώτη για Γκρόνινγκ κόντρα σε Ολυμπιακό, εκτός αποστολής οι τιμωρημένοι Νέιρα, Μεγιάδο

Με τον Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ για πρώτη φορά στην αποστολή και τον Κοσμά Τσιλιανίδη και πάλι διαθέσιμο θα ταξιδέψει στον Πειραιά ο ΟΦΗ για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό (29/1, 16:00)

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για πρώτη φορά στην αποστολή του ΟΦΗ βρίσκεται ο Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ, το νέο χειμερινό απόκτημα των Κρητικών, ο οποίος μαζί με τον Κώστα Τσιλιανίδη που επέστρεψε στη δράση αποτελούν τα δύο νέα πρόσωπα για το εκτός έδρας ματς κόντρα στον Ολυμπιακό (29/1, 16:00).

Αντίθετα, ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Χουάν Νέιρα και Μιγκέλ Μεγιάδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να επιστρέφει στην αποστολή και τον Sebastian Grønning να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά σε αυτήν, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία για τον αυριανό  αγώνα με τον Ολυμπιακό.

 Το πρόγραμμα περιελάμβανε αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Miguel Mellado και Juan Neira (τιμωρημένοι) και οι Stevens, Yohou, Kamau, Αποστολάκης και Θεοδοσουλάκης.

Την 20μελή αποστολή απαρτίζουν αναλυτικά οι: Μανδάς, Σωτηρίου, Larsson, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Thorarinsson, Μπαλογιάννης, Diousse, Toral, Perea, Bakic, Dju, Grønning, Dicko, Τσιλιανίδης, Mosquera, Bifouma».

ikona_viber_2023-01-28_13-08-58-645

Διαφήμιση
Διαφήμιση