HomeΚΡΗΤΗΛ. Αυγενάκης: Ψήφος εμπιστοσύνης και στην κοινωνία και στη Βουλή

Λ. Αυγενάκης: Ψήφος εμπιστοσύνης και στην κοινωνία και στη Βουλή

Ανάρτηση του υφυπουργού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ψήφο εμπιστοσύνης της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κοινοβούλιο και στην κοινωνία, όπως έδειξε και η πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Ηράκλειο, επισημαίνει με ανάρτησή του ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού -και Βουλευτής Ηρακλείου- Λευτέρης Αυγενάκης, υπογραμμίζοντας ότι «ο κόσμος θυμάται, βλέπει, αναγνωρίζει και ζητά να πηγαίνουμε σταθερά μπροστά, δίνοντάς μας δύναμη να συνεχίσουμε! Στον δρόμο προς τις κάλπες θα κυριαρχήσει η σύγκριση της συνέπειας λόγων και απτών έργων της Νέας Δημοκρατίας κι όχι η σύγκρουση, η τοξικότητα και η πόλωση που επιδιώκει η αντιπολίτευση».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Λ. Αυγενάκη

 

Από το Ηράκλειο το προηγούμενο διήμερο -και τις άλλες Περιφέρειες της χώρας νωρίτερα- ως τον Ναό της Δημοκρατίας, τη Βουλή, η κοινωνία και το Κοινοβούλιο επιβεβαιώνουν την εμπιστοσύνη τους και τη στήριξή τους στην Κυβέρνησή μας με Πρωθυπουργό τον Kyriakos Mitsotakis.

Ψήφος εμπιστοσύνης για το έργο μας αυτή την τετραετία, δίνοντάς μας δύναμη να συνεχίσουμε. Ο κόσμος θυμάται, βλέπει, αναγνωρίζει και ζητά να πηγαίνουμε σταθερά μπροστά!

Στο δρόμο προς τις κάλπες θα κυριαρχήσει η σύγκριση της συνέπειας λόγων και απτών έργων της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κι όχι η σύγκρουση, η τοξικότητα και η πόλωση που επιδιώκει η αντιπολίτευση.

Η σύγκριση του παρόντος και του λαμπρού μέλλοντος που προδιαγράφεται με το ζοφερό πρόσφατο παρελθόν, που είχε θύμα τη χώρα και τους πολίτες της, όλους μας.

Συνεχίζουμε δυναμικά! Η Ελλάδα προκόβει και αλλάζει!

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση