HomeΚΡΗΤΗΟ Λευτέρης Αυγενάκης στα έργα στο Karteros Beach Sports Center

Ο Λευτέρης Αυγενάκης στα έργα στο Karteros Beach Sports Center

Συνεχίζονται τα έργα στο αθλητικό μας κεντρο το Karteros Beach Sports Center

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις εγκαταστάσεις του «Karteros Beach Sports Center» βρέθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης από το πρωί, προκειμένου να δει από κοντά τη διαδικασία καθαρισμού στον χώρο που είχαν καταλάβει οι καταπατητές, καθώς και μία σειρά εργασιών, όπως επισκευές συντήρησης της εγκατάστασης και ασφαλτοστρώσεις για την ασφαλέστερη είσοδο και έξοδο, σε συνεργασία με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου.

Λευτέρης Αυγενάκης : Βρέθηκα σήμερα από νωρίς το πρωί στον χώρο όπου θα φιλοξενηθούν, τη 2η εβδομάδα του Σεπτέμβρη, οι 3οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες «Ηράκλειο 2023» και επίσης, θα διεξαχθεί στις 4 και 5 Μαρτίου ο Karteros Run Ο.Λ.Η. ΤΡΕΧΟΥΜΕ

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος διότι ολοκληρώνεται η διαδικασία καθαρισμού στον χώρο που είχαν καταλάβει οι καταπατητές, ο οποίος δε θυμίζει σε τίποτα την παλαιότερη άσχημη εικόνα της δυσωδίας και αναρχίας.
 Παράλληλα εξελίσσεται μία σειρά άλλων εργασιών, όπως επισκευές συντήρησης της εγκατάστασης και ασφαλτοστρώσεις για ασφαλέστερη είσοδο και έξοδο στις υπερσύγχρονες Εθνικές Αθλητικές Παράκτιες Εγκαταστάσεις του Καρτερού.
 Και αυτό είναι μόνο η αρχή, καθώς ο Καρτερός θα εμπλουτιστεί με επιπλέον εγκαταστάσεις, όπως γήπεδα σκουός, πάντελ και ξυλορακέτας, τοίχο αναρρίχησης, πίστα παρ-κουρ και BMX και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 11Χ11 με φωτισμό και κερκίδες, στεγάζοντας πρώτα απ’ όλα τις γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου και τα λεγόμενα «άστεγα» νόμιμα ποδοσφαιρικά σωματεία του Ηρακλείου.

Ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση