HomeHL-SportsΟΦΗ: Μπάκιτς και Μοσκέρα πρώτη φορά στην αποστολή για το ματς με Αστέρα

ΟΦΗ: Μπάκιτς και Μοσκέρα πρώτη φορά στην αποστολή για το ματς με Αστέρα

Με τα δύο νέα μεταγραφικά του αποκτήματα, Μάρκο Μπάκιτς και Χάρολντ Μοσκέρα εντός αποστολής θα παραταχθεί ο ΟΦΗ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (21/1, 17:00).

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Πρώτη» για Μάρκο Μπάκιτς και Χάρολντ Μοσκέρα στην αποστολή του  ΟΦΗ .

 Οι δύο νεοαποκτηθέντες παίκτες των Κρητικών τέθηκαν στη διάθεση του Βάλντας Νταμπράουσκας για το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, από το οποίο θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Νέιρα, Διαμαντής, καθώς και οι Τσιλιανίδης και ΚαμάουΑναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Harold Mosquera και Marko Bakic, να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό (21/1) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, στατικές φάσεις και αγωνιστικό παιχνίδι.

Οι Bruce Kamau και Απόστολος Διαμαντής (τιμωρημένος) προπονήθηκαν κανονικά, με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης.

Οι παραπάνω έμειναν εκτός αποστολής, όπως οι Juan Neira, Δημήτρης Σωτηρίου, Γιάννης Αποστολάκης και Γιάννης Θεοδοσουλάκης.

Την 20μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Μανδάς, Stevens, Larsson, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Yohou, Thorarinsson, Μπαλογιάννης, Diousse, Toral, Perea, Mellado, Bakic, Dju, Guerrero, Dicko, Mosquera, Bifouma».

ikona_viber_2023-01-20_14-16-09-892

Διαφήμιση
Διαφήμιση