HomeHL-9Τροχαίο σοκ στο ΒΟΑΚ: Σφοδρή πρόσκρουση, εκτροπή και ανατροπή οχήματος -«Άγιο» είχαν οι επιβάτες

Τροχαίο σοκ στο ΒΟΑΚ: Σφοδρή πρόσκρουση, εκτροπή και ανατροπή οχήματος -«Άγιο» είχαν οι επιβάτες

Στο νοσοκομείο με ορθοπεδικά τραύματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με σφοδρή σύγκρουση του αυτοκινήτου στο διαχωριστικό διάζωμα σημειώθηκε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί επί του ΒΟΑΚ, στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το τροχαίο συνέβη όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να εκτραπεί της πορείας, να προσκρούσει πάνω στο διαχωριστικό και να ανατραπεί.

Σημειώνεται ότι το τροχαίο συνέβη επί του Βόρειου Οδικού Άξονα στο ύψος του κόμβου Βαμβακόπουλου στο ρεύμα προς Σούδα.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές στο αυτοκίνητο επέβαιναν ένας άνδρας ηλικίας περίπου 50 ετών και μία γυναίκα ηλικίας περίπου 70 ετών, η οποία και παρέμεινε εγκλωβισμένη για ώρα μέσα στο αναποδογυρισμένο όχημα.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ένα εκ των οποίων παρέλαβε τον 50χρονο άνδρα και τον μετέφερε με ελαφρά και επιφανειακά ορθοπεδικά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Την ίδια ώρα 3 οχήματα με 6 πυροσβέστες από τον Α’ Πυροσβεστικό Σταθμό Χανίων επιχείρησαν με τη χρήση διασωστικής σειράς (ψαλίδια) για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας. Μόλις απεγκλωβίστηκε παρελήφθη και εκείνη από πλήρωμα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο επίσης με ελαφρά ορθοπεδικά τραύματα.

Στην εκπνοή του χρόνου φαίνεται πως και οι δύο επιβάτες είχαν «άγιο» μαζί τους καθώς παρά την ανατροπή και σφοδρή σύγκρουση του αυτοκινήτου την γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση