HomeΚΡΗΤΗΕορταστικές επισκέψεις στα Χανιά στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων

Εορταστικές επισκέψεις στα Χανιά στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων

Και παιδιά έψαλλαν τα κάλαντα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκου Καλογερή συνεχίστηκαν σήμερα, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, οι εορταστικές επισκέψεις στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Την πρώτη επίσκεψη πραγματοποίησε η χορωδία του Πεδίου Βολής Κρήτης που αποτελείται από στρατεύσιμους, συνοδευόμενη από τον Διοικητή Πυροβολαρχίας Προστασίας Υπολοχαγό Πυροβολικού κ. Ευάγγελο Χαλατζούκα, προκειμένου να τραγουδήσει τα Κάλαντα των Χριστουγέννων.

Ακολούθησαν οι μικροί και μεγάλοι μουσικοί της Φιλαρμονικής του Δήμου Χανίων για να παίξουν εορταστικές μελωδίες υπό τη Διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Παύλου Μπαïλάκη, και συνοδευόμενοι από την υπεύθυνη των μικρών μουσικών, κα Χαρά Λαρεντζάκη, παρουσία και του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη στον τομέα Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας κ. Αντώνη Παπαδεράκη.

Οι εορταστικές επισκέψεις συνέχισαν με την μπάντα της 5ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας (V Μεραρχίας Κρητών), υπό τη Διεύθυνση του Ταγματάρχη κ. Ευάγγελο Πανταζώνη, η οποία έπαιξε επίσης Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Την τελευταία εορταστική επίσκεψη πραγματοποίησαν τα παιδιά του 8oυ  Δημοτικού Σχολείου Χανίων, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή τους κ. Νικόλαο Δόβρο, και τον Εκπαιδευτικό τους κ. Ευάγγελο Παγωνίδη.

Αφού προσφέρθηκαν κεράσματα στους μικρούς και μεγάλους μουσικούς, ο Αντιπεριφερειάρχης τους ευχαρίστησε όλους για την εορταστική τους συμβολή, και αντάλλαξε μαζί τους ευχές για χαρούμενα Χριστούγεννα και ένα νέο ευτυχισμένο και δημιουργικό Νέο Έτος.

ssss

Διαφήμιση
Διαφήμιση