HomeHL-9Στο χειρουργείο και ξανά σε καταστολή στη ΜΕΘ η 70χρονη πολυτραυματίας του τροχαίου στη Μεσαρά

Στο χειρουργείο και ξανά σε καταστολή στη ΜΕΘ η 70χρονη πολυτραυματίας του τροχαίου στη Μεσαρά

Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση και της 33χρονης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε εξαιρετικά σημαντική και λεπτή χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη η 70χρονη γυναίκα μετά το φριχτό τροχαίο, που έφερε αναστάτωση στο πανελλήνιο, το περασμένο Σάββατο στη Μεσαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 70χρονη υπεβλήθη χτες το μεσημέρι σε επέμβαση στα πόδια όπου έφερε κάταγμα του μηριαίου ενώ η περιπέτεια της υγείας της αναμένεται να έχει και συνέχεια αφού είναι πολυκαταγματίας.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πηγές, η γυναίκα αναμένεται να υποβληθεί και σε νέες χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να αντιμετωπιστούν κάποια σπασίματα στα χέρια ενώ άλλα κατάγματα πρόκειται να αντιμετωπιστούν κάπως πιο συντηρητικά, δίχως επεμβάσεις.

Αμέσως μετά την επέμβαση η 70χρονη πολυτραυματίας μεταφέρθηκε και πάλι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου νοσοκομείου όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένη και σε καταστολή.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα «φέρει κάκωση στο θώρακα και είναι πολυτραυματίας με πολλά σπασίματα σε όλο της το σώμα».

Σε σοβαρή κατάσταση και η 33χρονη

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου νοσοκομείου εξακολουθεί να νοσηλεύεται για έκτη συνεχή ημέρα και η 33χρονη γυναίκα, θύμα του ίδιου φριχτού τροχαίου δυστυχήματος, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (17/12) στη Μεσαρά.

Η «33χρονη φέρει κάταγμα θώρακος, έχει θλάση πνευμόνων και υποστηρίζεται με οξυγόνο αφού έχει υποξυγοναιμία ενώ βρίσκεται και εκείνη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου μας, χωρίς ωστόσο να είναι διασωληνωμένη» επισημαίνει στο cretapost η κα. Ελευθερία Κωστάκη.

Οι σύζυγοι των δύο γυναικών ανασύρθηκαν νεκροί αφού άφησαν την τελευταία τους πνοή ακαριαία μετά τη μετωπική σύγκρουση των οχημάτων τους η οποία σύμφωνα με μαρτυρίες ακούστηκε από αρκετά μέτρα μακριά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση