HomeHL-9Στην Ανακρίτρια απολογείται η 56χρονη που απείλησε με μαχαίρι τη σύντροφο της

Στην Ανακρίτρια απολογείται η 56χρονη που απείλησε με μαχαίρι τη σύντροφο της

Πήρε αναβολή εν αναμονή του ιατροδικαστικού πορίσματος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενώπιον της Ανακρίτριας Ηρακλείου αναμένεται να βρεθεί και πάλι, εκτός απροόπτου, η 56χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι χτύπησε και απείλησε με μαχαίρι την συνομήλικη σύντροφο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 56χρονη επρόκειτο να απολογηθεί την περασμένη Τρίτη (20/12) ωστόσο η απολογία της πήρε αναβολή λόγω της αναμονής για την έκδοση του πορίσματος της ιατροδικαστικής εξέτασης του θύματος.

Σημειώνεται ότι σε βάρος της 56χρονης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας καθώς και διώξεις για επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση.

Το χρονικό του αιματηρού περιστατικού

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση αποκαλύφθηκε την Παρασκευή (16/12) το βράδυ όταν δύο 56χρονες γυναίκες που ζουν μαζί και έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, μετά από καυγά που ξέσπασε στο σπίτι η μία γυναίκα επιτέθηκε στην άλλη και την χτύπησε στο κεφάλι ενώ δεν δίστασε να την απειλήσει με μαχαίρι.

Μετά το τέλος του καυγά, το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα η συνομήλικη σύντροφος της συνελήφθη.

Παράλληλα σύμφωνα με την καταγγελία της και στο παρελθόν είχε δεχτεί τέτοια επίθεση από την σύντροφο της.

Διαφήμιση
Διαφήμιση