HomeHL-TOPΑιματηρό επεισόδιο: Στη φυλακή ο 28χρονος πιστολέρο

Αιματηρό επεισόδιο: Στη φυλακή ο 28χρονος πιστολέρο

Μετά την απολογία του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το δρόμο για τη… φυλακή πήρε ο 28χρονος άνδρας που πυροβόλησε και τραυμάτισε 27χρονο στη λεωφόρο Ικάρου στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 28χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας και επανέλαβε τους ισχυρισμούς του πως είχε διαφορές με τον 27χρονο ενώ ομολόγησε ότι πυροβόλησε εναντίον του.

Ο ίδιος μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Την ίδια ώρα, ο 27χρονος τραυματίας νοσηλεύθηκε στην Ορθοπεδική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου με διαμπερές τραύμα πάνω από το δεξί γόνατο.

Το χρονικό του αιματηρού επεισοδίου

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τη 1:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (3/12) στη λεωφόρο Ικάρου. Ο δράστης που επέβαινε σε αυτοκίνητο πάρκαρε έξω από το ψητοπωλείο όπου βρίσκονταν το θύμα, έβγαλε το όπλο και τον πυροβόλησε τρεις φορές. Στη συνέχεια μπήκε ξανά στο όχημα του, πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες και την γιατρό να δίνουν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία και στη συνέχεια να τον μεταφέρουν στο ΠΑΓΝΗ.

Πώς συνελήφθη ο δράστης

Λίγες ώρες αργότερα οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν την ταυτότητα του δράστη και έπειτα από λίγο τον εντόπισαν στο σπίτι του και τον συνέλαβαν.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο αυτοκίνητο του συνέλεξαν τρεις κάλυκες καθώς και το όπλο με το οποίο πυροβόλησε και τραυμάτισε στο γόνατο τον 27χρονο.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο ο 28χρονος όσο και ο 27χρονος είναι γνώριμοι στις αρχές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση