HomeHL-LifestyleΑπόστολος Γκλέτσος: O αθόρυβος χωρισμός από τη σύντροφό του Ιζαμπέλα Αρβανίτη

Απόστολος Γκλέτσος: O αθόρυβος χωρισμός από τη σύντροφό του Ιζαμπέλα Αρβανίτη

Τελευταία τους εμφάνιση ήταν στο θέατρο Λαμπέτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Απόστολος Γκλέτσος και η Ιζαμπέλα Αρβανίτη μετά από περίπου ένα χρόνο σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με το «Πρωινό μας» ο χωρισμός δεν είναι πρόσφατος και το ζευγάρι δεν είναι μαζί εδώ και αρκετούς μήνες. Τελευταία φορά που είδαμε το ζευγάρι μαζί ήταν τον περασμένο Ιούλιο στο Θέατρο Λαμπέτη, όπου στην παρέα τους ήταν και η 20χρονη κόρη του.

Ο έρωτας του Απόστολου Γκλέτσου με την Ιζαμπέλα Αρβανίτη

O Απόστολος Γκλέτσος και η Ιζαμπέλα Αρβανίτη γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και γρήγορα έγιναν ζευγάρι.

Σε δηλώσεις για την προσωπική του ζωή o Απόστολος Γκλέτσος είχε δηλώσει «Έχει έρθει κάτι καλό στη ζωή μου, είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος». «Η Ιζαμπέλα είναι ένας άνθρωπος, που είτε σοβαρά, είτε αστεία, είτε με όποια εκδοχή και να το δεις, περνάμε καλά» είχε δηλώσει ο ηθοποιός τον Οκτώβριο του 2021 στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η Ιζαμπέλα Αρβανίτη είναι η πρώην ιδιοκτήτρια του ιδιωτικού θεραπευτηρίου Υγεία και ήταν παντρεμένη -πλέον διαζευγμένη- με τον τραγουδιστή Αργύρη Κούκο.

Στην Υδρα διατηρεί ένα από τα ωραιότερα σπίτια του νησιού φιλοξενώντας κατά καιρούς γνωστά ονόματα της εγχώριας αλλά και της διεθνούς σόουμπιζ. Ιδιαίτεροι δεσμοί της και με το Αίγιο όπου διατηρεί σπίτι και επισκέπτεται συχνά. Μάλιστα, το σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού στο Αίγιο, το οποίο φιλοξενεί 40 παιδιά, είναι δωρεά της κυρίας Αρβανίτη στη μνήμη των γονιών της.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση