HomeHL-9Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Για εργασίες στο δίκτυο της ΔΕΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου

08:00-15:00 Γενικά στο χωριό Πρινιάς του Δ.Γόρτυνας .

Τρίτη 22 Νοεμβρίου

08:00-09:00 Στο Δ.Μαλεβιζίου στα Λινοπεράματα στις περιοχές των επιχειρήσεων τσιμέντων ΤΙΤΑΝ και ΗΡΑΚΛΗΣ των καυσίμων Μαμιδάκη και του κέντρου διασκεδάσεως Ολύμπια Παλάς. Επίσης στις περιοχές Παντάνασα, Μαδέ, Λυγαριά.Στους οικισμούς ΑΤΕ και ΘΗΣΕΑΣ στο Μαδέ καθώς και σ’όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

08:00-15:00 Στο χωριό Γέργερη του Δ.Γόρτυνας στις περιοχές του εργοστασίου Μπολονάκη και του χοιροστασίου Δασκαλάκη.

09:30-10:30 Στο Σκαφιδαρά, στην περιοχήτου αρδευτικού Στρατάκη και της ταβέρνας Πέριξ στον Αλμυρό.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου

08:00-10:00 Στη λεωφόρο Ν.Πλαστήρα, στην περιοχή του parking της ΔΕΠΤΑΗ, των επιχειρήσεων παντοπωλείου Μακατουνάκη και Datanetworks και στην οδό Γιαμπουδή από τη λεωφ.Ν.Πλαστήρα μέχρι την οδό Χιαρέτηδων.

08:00-12:00 Στο Δ. Φαιστού, στις Μοίρες, στο κέντρο των Μοιρών, πλησίον του καταστήματος μάρμαρα Καργάκη, στην περιοχή της ιδιοκτησίας Χουστουλάκη Γεωργίας.

08:00-13:00 Στο Δ. Φαιστού, στις Μοίρες, στις περιοχές, της εισόδου των Μοιρών από τα Καπαριανά, στο παλαιό Σούπερ μάρκετ της Ένωσης και του πρατηρίου υγρών καυσίμων Ιερωνυμάκη.

08:00-16:00 Στο κέντρο του Ηρακλειίου, τμηματικά στην οδό Σπιναλόγκας απο την οδό Ρωμανού μέχρι την οδό Γιαννίκου και στις οδούς Μονοφατσίου, Μαρογιώργη, Γιαννίκου, Βροντησίου, Λουτσάκη, Καλογήρου, Ριανού, Ρωμανού, Κουνάλη Χουλογιάννη και Μυλοποτάμου.
Πέμπτη 24 Νοεμβρίου

08:00-15:00 Στο χωριό Πέρι του Δ.Φαιστού, στην περιοχή του αρδευτικού Μανιδάκη και της νεοανεγειρόμενης οικίας Φετφατζή Μαρίνου.

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου

08:00-14:00 Στο Δ. Ηρακλείου, στον Προφ.Ηλία στην περιοχή της πάνω πλατείας του χωριού, του ελαιουργείου Κοκολογιάννη, της εξόδου του χωριού προς Κυπαρίσσι και στα χωριά Κυπαρίσσι, Ρουκάνι, Γαλένι, Καλού.Στον οικισμό Συνάπι, στις εγκαταστάσεις της πρώην επιχείρησης Φαράγγι, στην περιοχή μεταξύ Βενεράτου και Κυπαρίσσι, στους οικισμούς Πύργος και Σινάπι.Στις περιοχές των φωτοβολταϊκών πάρκων Θεοδωράκη, των αρδευτικών Καλέργη – Χατζηδάκη, Σωμαράκη, Μαυρογιάννη και σε όλα τις γεωτρήσεις και επιχειρήσεις των παραπάνω περιοχών.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση