HomeΚΡΗΤΗTEE/TAK: Συλλυπητήρια για την απώλεια του Γιάννη Μπαλαντινάκη

TEE/TAK: Συλλυπητήρια για την απώλεια του Γιάννη Μπαλαντινάκη

Ψήφισμα από το ΤΕΕ/ΤΑΚ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αιφνίδιο θάνατο του εκλεκτού συναδέλφου και μέλους του ΤΕΕ Τμήματος Ανατολικής Κρήτης ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΚΗ, Ηλεκτρολόγου Μηχανικού. Η Δ.Ε. του ΤΕΕΤΑΚ αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

  • Να εκδοθεί σχετικό ψήφισμα,
  • Να αποσταλεί συλλυπητήρια επιστολή στην οικογένειά του,
  • Να καταθέσει το ποσό των 50,00 € στο ίδρυμα «Ηλιαχτίδα»

εκφράζοντας τα βαθύτερα αισθήματα του κλάδου των μηχανικών για την απώλεια του αγαπητού συναδέλφου στο στενό οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον.

Ο Ιωάννης Μπαλαντινάκης σπούδασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Ήταν εξαίρετος συνάδελφος και  υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Κρήτης, λόγω της ενασχόλησής του με την αυτοδιοίκηση. Ξεχώριζε για πολλά, χαρακτηριστική όμως ήταν η εργατικότητα, η δημοκρατικότητα και το ήθος του. Διετέλεσε τα τελευταία χρόνια Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης στην Περιφέρεια Κρήτης όπου διαχειρίστηκε πληθώρα Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και χρηματοδοτήσεων για μικρά και μεγάλα έργα τόσο ιδιωτικά όσο και δημόσια. Η δε προσφορά, του ήταν καταλυτική τόσο για την εκτέλεση των έργων αυτών, τόσο και για την απορρόφηση των αντίστοιχων κονδυλίων. Δεν Θα μας λείψει μόνο το ήθος, η ευπρέπεια και η δημιουργικότητά του, αλλά και ο αγαπητός φίλος και συνάδελφος Γιάννης

Στην σύζυγό του και στους δύο του γιούς, εκφράζουμε τα θερμότερά μας συλλυπητήρια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση