HomeHL-TOPΑπολογείται ο 31χρονος νοικάρης που ξυλοκόπησε άγρια ηλικιωμένο ζευγάρι

Απολογείται ο 31χρονος νοικάρης που ξυλοκόπησε άγρια ηλικιωμένο ζευγάρι

Τους όφειλε ενοίκια και πήγε να τους ζητήσει… δανεικά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου αναμένεται να περάσει ο 31χρονος ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου επιτέθηκε και τραυμάτισε τους ηλικιωμένους ιδιοκτήτες του σπιτιού του επειδή δε του έδιναν χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, την περασμένη Δευτέρα όταν οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ο 31χρονος εμφάνισε σοβαρά προβλήματα υγείας και με εντολή του Εισαγγελέα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 31χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για πρόκληση σωματικής βλάβης σε βάρος του ηλικιωμένου ζευγαριού (ηλικίας 84 και 83 ετών), αλλά και για απόπειρα ληστείας, σε βαθμό κακουργήματος καθώς φέρεται να είχε προχωρήσει σε απόπειρα ένοπλης ληστείας σε περίπτερο στις 5 Σεπτεμβρίου σε περιοχή του Ηρακλείου.

Το χρονικό της επίθεσης

Υπενθυμίζεται ότι όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου όταν ο 31χρονος άνδρας πήγε στο σπίτι των ιδιοκτητών του δωματίου που ενοικίαζε στο Ηράκλειο για να τους ζητήσει δανεικά.

Ο 83χρονος και η 84χρονη σύζυγός του αρνήθηκαν, ζητώντας παράλληλα από τον 31χρονο και τα ενοίκια που τους όφειλε.

Ο 31χρονος τότε άρχισε να καυγαδίζει μαζί τους ενώ στη συνέχεια τους επιτέθηκε χτυπώντας τους στο κεφάλι και στο σώμα.

Στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι ενώ το ηλικιωμένο ζευγάρι ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να τους μεταφέρουν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση