HomeHL-9Στη φυλακή η 38χρονη για την επίθεση με καυστικό υγρό – «Φοβάμαι για τη ζωή μου, δεν εμπλέκεται τρίτο πρόσωπο», photos

Στη φυλακή η 38χρονη για την επίθεση με καυστικό υγρό – «Φοβάμαι για τη ζωή μου, δεν εμπλέκεται τρίτο πρόσωπο», photos

Κρίθηκε ως προφυλακιστέα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη φυλακή οδηγείται η 38χρονη Μ.Σ. για την επίθεση με το καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγο της, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (22/10).

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 38χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα και πλέον παίρνει το δρόμο για τις φυλακές.

Σημειώνεται ότι η 38χρονη μεταφέρθηκε και πάλι υπό άκρα μυστικότητα στο γραφείο της γ’ Ανακρίτριας Ηρακλείου από τις 7:30 το πρωί με την απολογία της να λήγει λίγα λεπτά μετά τις 12:00 το μεσημέρι ενώ ισχυρή δύναμη αστυνομικών δυνάμεων φυγάδευσε την 38χρονη από την πίσω πόρτα των Δικαστηρίων. Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το πρωί είχε μεταφερθεί και την περασμένη Τετάρτη (26/10) όταν ο Εισαγγελέας της άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Παράλληλα ο εν διαστάσει σύζυγος της νοσηλεύεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου νοσοκομείου της Αθήνας, όπου μεταφέρθηκε, με σοβαρότατα τραύματα στο πρόσωπο, το θώρακα και το λαιμό ενώ κινδυνεύει να χάσει και το μάτι του.

Τι κατέθεσε στην απολογία της στην Ανακρίτρια

Σύμφωνα με πληροφορίες η απολογία της 38χρονης διήρκησε περισσότερες από 3:30 ώρες και στην απολογία της η κατηγορούμενη κατέθεσε ότι ο 36χρονος εν διαστάσει σύζυγος ΔΕΝ κοιμόταν, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται μέσω των συνηγόρων του, ότι το υγρό ήταν καθαριστικό οξύ, ότι ΔΕΝ εμπλέκεται τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση καθώς και ότι φοβάται για τη ζωή της και γι’ αυτό ήταν «ποταμός» στη μακρά απολογία της ενώπιον των δικαστικών Αρχών.

38xroni-kaystiko-ygro-anakritis3 38xroni-kaystiko-ygro-anakritis2 38xroni-kaystiko-ygro-anakritis
Πλήθος κόσμου έξω από τα Δικαστήρια Ηρακλείου

Κι ενώ η μαραθώνια απολογία της 38χρονης έφτασε στο τέλος της έξω από τα Δικαστήρια Ηρακλείου έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου οι οποίοι περιμένουν με αγωνία να μάθουν την εξέλιξη στην πολύκροτη υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο κατά την τελευταία εβδομάδα.

dikastiria dikastiria2 dikastiria3 dikastiria4

Πώς παραδόθηκε στις αρχές

Η 38χρονη τρεις ημέρες μετά το συμβάν, και μία μέρα μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψης, παραδόθηκε την Τρίτη (25/10) αυτοβούλως στις Αρχές, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της κ. Απόστολο Λύτρα.

Μάλιστα, η παράδοσή της έγινε σε προκαθορισμένο μέρος μετά από συνεννόηση με την Ελληνική Αστυνομία και οδηγήθηκε με τα αστυνομικά τζιπ στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου λίγο μετά τις 7:00 το απόγευμα της περασμένης Τρίτης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση