HomeHL-TOPΕπίθεση με καυστικό υγρό: Αναζητούν την 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο

Επίθεση με καυστικό υγρό: Αναζητούν την 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο

Ο 36χρονος είχε καταδικαστεί για τις ένοπλες ληστείες σε καλάσνικοφ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη της 38χρονης γυναίκας που έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για την 38χρονη Μ.Σ. η οποία κάτω υπό άγνωστες συνθήκες καυγάδισε με τον 36χρονο την ώρα που βρίσκονταν σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

epithesh-kaystiko-ygro

Πάνω στον καυγά η 38χρονη πήρε ένα μπουκαλάκι με καυστικό υγρό και το έριξε στον 36χρονο ο οποίος τραυματίστηκε σε όλη τη δεξιά πλευρά του προσώπου του.

Η 38χρονη στη συνέχεια έφυγε προς άγνωστο σημείο ενώ ο 36χρονος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό μέσο στο ΠΑΓΝΗ όπου εισήχθη στην Εντατική ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για την μεταφορά του στο Θριάσειο νοσοκομείο στην Αθήνα.

epithesh-kaystiko-ygro1

Ο 36χρονος είχε καταδικαστεί για τις ένοπλες ληστείες σε καλάσνικοφ

Ο 36χρονος είχε πριν λίγο καιρό αποφυλακιστεί από τις φυλακές καθώς είχε καταδικαστεί για μία σειρά από ένοπλες ληστείες με καλάσνικοφ που σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 36χρονος είχε καταδικαστεί σε 89 χρόνια ποινή κάθειρξης από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης καθώς συμμετείχε σε μία σειρά από ένοπλες ληστείες με καλάσνικοφ που είχαν σημειωθεί από το 2012 μέχρι το 2015 με αποκορύφωμα την κινηματογραφική ληστεία στο κοσμηματοπωλείο στο Creta Maris.

lhsteia-creta-maris

Μαζί του είχε καταδικαστεί και ένας Αρμένιο σε 104 χρόνια ποινή κάθειρξης ενώ ο… τρίτος της παρέας είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια της ληστείας στο Creta Maris και ήταν σε κώμα στο ΠΑΓΝΗ με αποτέλεσμα να διακοπεί η ποινική του δίωξη.

creta-maris-listeia-1

«Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του»

Ο 36χρονος Γ.Μ. από την επίθεση με καυστικό υγρό φέρει έγκαυμα δευτέρου βαθμού και αρχικά νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ κυρίως για προληπτικούς λόγους αφού δέχθηκε επίθεση στην αριστερή πλευρά του προσώπου του.

 «Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χάσει το μάτι του αφού φέρει σοβαρή βλάβη. Προς το παρόν δεν έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, βρίσκεται για προληπτικούς κυρίως λόγους στη ΜΕΘ. Φέρει εγκαύματα δευτέρου βαθμού στα χέρια και στην αριστερή πλευρά του προσώπου του. Ωστόσο, η κατάσταση είναι ελεγχόμενη αλλά εκτιμάται διαρκώς» ανέφερε με δηλώσεις του στο cretapost ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ και χειρουργός κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Μεταφέρεται στο Θριάσειο Νοσοκομείο

Εξαιτίας της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης εγκαυμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίας για την αεροδιακομιδή του στην Αθήνα όπου και θα εισαχθεί στο Θριάσειο νοσοκομείο.

Βρέθηκε μπουκάλι με υγρό

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου η Αστυνομία βρήκε και κατέσχεσε ένα δοχείο με καυστικό υγρό. Το μπουκαλάκι έχει σταλεί στα εργαστήρια της αστυνομίας για εργαστηριακό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί με ακρίβεια η χημική ουσία που περιέχει.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση