HomeHL-TOPΦονική κακοκαιρία: Η «μοιραία διαδρομή» του 50χρονου – Δύτες αναζητούν την συνεπιβάτιδά του (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Φονική κακοκαιρία: Η «μοιραία διαδρομή» του 50χρονου – Δύτες αναζητούν την συνεπιβάτιδά του (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Είχαν φύγει από Ηράκλειο με προορισμό την Αγία Πελαγία για εργασίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονισμένη βρίσκεται όλη η Κρήτη εξαιτίας του θανάτου του 50χρονου Κ. που έχασε τραγικά την ζωή του κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας που έπληξε το νησί.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, ο άτυχος άνδρας μαζί με μία γυναίκα έφυγαν από το Ηράκλειο με σκοπό να πάνε στην Αγία Πελαγία για εργασίες που είχαν να κάνουν σε σπίτι που διατηρεί στην περιοχή ο 50χρονος.

nekros-agia-pelagia-kakokairia2

Δυστυχώς όμως, οταν έφτασαν τους βρήκε η κακοκαιρία και αποφάσισαν να πάρουν τον δρόμο για τον γυρισμό κάτι το οποίο δεν κατάφεραν ποτέ. Οι ουρανοί είχαν ανοίξει, οι δρόμοι είχαν πλημμυρίσει με τον άτυχο άνδρα να μην μπορεί να αντιδράσει.

nekros-agia-pelagia-kakokairia5

Η συνεπιβάτισσά του κατάφερε και βγήκε από το αμάξι κι έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη της.

Ο 50χρονος εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά με αποτέλεσμα το ΙΧ να σφηνώσει στο κανάλι του αντιπλημμυρικού έργου που πραγματοποιεί στην περιοχή ο δήμος Μαλεβιζίου.

Ο ίδιος είχε επικοινωνήσει με την οικογένειά του λέγοντας πως έχει εγκλωβιστεί μέσα στο όχημα ενώ στη συνέχεια διακόπηκε η σύνδεση. Μέλη της οικογένειάς του ήρθαν σε επικοινωνία με τις αρχές και τελικά ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο εγκλωβισμένο αυτοκίνητό του.

kakokairia6

Έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας

Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε μία μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής, του λιμενικού αλλά και δυτών για τον εντοπισμό της συνεπιβάτισσας τους 50χρονου.

Μέχρι στιγμής οι προσπάθειες των αρχών παραμένουν άκαρπες ενώ οι έρευνες έχουν επεκταθεί και στη θάλασσα της Αγίας Πελαγίας υπό το φόβο να παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

kakokairia2

Βιβλικές καταστροφές

Βιβλικές είναι οι καταστροφές που καταγράφονται σε όλη την Αγία Πελαγία αλλά και τις γύρω περιοχές (Λυγαριά, Παλαιόκαστρο) του δήμου Μαλεβιζίου μετά το πέρασμα της φονικής καταστροφής.

Λίγα λεπτά έντονων καιρικών φαινομένων ήταν αρκετά για να προκαλέσουν ανυπολόγιστες καταστροφές.

Το τοπίο μοιάζει βομβαρδισμένο καθώς αυτοκίνητα βρίσκονται μέσα στη θάλασσα, επιχειρήσεις έχουν καταστραφεί, το οδικό δίκτυο παρουσιάζει τεράστια προβλήματα ενώ δεν είναι λίγα τα σπίτια που έχουν υποστεί ζημιές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση