HomeHL-GreeceΣοκαρισμένη η θεία της 12χρονης που ανακάλυψε και πίεσε να καταγγείλουν τους βιασμούς

Σοκαρισμένη η θεία της 12χρονης που ανακάλυψε και πίεσε να καταγγείλουν τους βιασμούς

Τα πρώτα λόγια της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κύριο μέλημα είναι να προστατευτούν τα παιδιά της οικογένειας, δήλωσε η θεία της 12χρονης από τον Κολωνό, σε μια υπόθεση βιασμού και μαστροπείας που έχει προκαλέσει σοκ.

Μιλώντας στον Σκάι, δήλωσε για την υπόθεση: «Είμαι σοκαρισμένη από αυτά που ανακάλυψα και την τροπή που έχει πάρει. Μοναδικό μου μέλημα είναι να προστατέψω την 12χρονη ανιψιά μου και τα υπόλοιπα 7 αδέρφια της. Πρέπει να συνεχίσουν να ζουν με αξιοπρέπεια» είπε η γυναίκα.

Υπενθυμίζεται πως η θεία της 12χρονης και ο σύζυγός της ήταν εκείνοι που ανακάλυψαν τι συνέβαιναν και πίεσαν για την καταγγελία.

Έκκληση να σταματήσουν να αναπαράγονται φωτογραφίες της οικογένειας

«Επειδή τις τελευταίες μέρες δημοσιεύονται ανακρίβειες για την οικογένειά μας και φωτογραφίες των παιδιών με καλυμμένα πρόσωπα… όλα αυτά επιβαρύνουν τον ψυχισμό τους και υπονομεύουν την μετέπειτα ζωή των παιδιών. Σας διαβεβαιώνω ότι στο οικογενειακό περιβάλλον υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν και στηρίζουν τα παιδιά και παλεύουν για την ανατροφή τους ακόμα και από το υστέρημά τους», ανέφερε η 62χρονη.

Η γυναίκα έκανε έκκληση σε όλα τα μέσα και τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να αναπαράγουν φωτογραφίες της οικογένειας και να δημοσιεύουν πληροφορίες για την ζωή της οικογένειας και των παιδιών, κλείνοντας με την φράση «με εκτίμηση και σεβασμό στην δουλειά όλων σας».

 

 

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση