HomeHL-GreeceΦρίκη στον Άγιο Παντελεήμονα: Βίαζε την ανήλικη κόρη του επί 5 χρόνια, ξυλοκοπούσε την γυναίκα του

Φρίκη στον Άγιο Παντελεήμονα: Βίαζε την ανήλικη κόρη του επί 5 χρόνια, ξυλοκοπούσε την γυναίκα του

Οι αστυνομικοί έστησαν μπλόκο σε λεωφορείο για να τον συλλάβουν - Τι κατέθεσε η 12χρονη κόρη του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ακόμα και οι έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Ανηλίκων σοκαρίστηκαν όταν άκουγαν ένα δωδεκάχρονο κορίτσι να αποκαλύπτει το μυστικό που κράταγε καλά σφραγισμένο επί 5 ολόκληρα χρόνια. Το μυστικό του συνεχόμενου βιασμού της από τον ίδιο της τον πατέρα.

Με δάκρυα στα ματια η 12χρονη σήμερα κοπέλα ανάφερε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες  στους αστυνομικούς για το τι πέρναγε όλα αυτά τα χρόνια από τον 41χρονο πατέρα της υπήκοο Μπαγκλαντες.

Εκφοβισμό, ξύλο, χυδαίες βρισιές κάθε φορά που αντιδρούσε στις αρρωστημένες ορέξεις του ενώ όπως κατέθεσε ο δράστης δεν δίσταζε να την φωτογραφίζει γυμνή από όταν ήταν 7 ετών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η σύλληψη του 41χρονου έγινε από το τμήμα ανηλίκων στις 29 Σεπτεμβρίου και ενώ είχαν προηγηθεί ασφαλιστικά μέτρα από την μητέρα η οποία ήταν και αυτή θύμα του συζύγου της. Όπως κατέθεσε στην ασφάλεια, ξυλοδαρμοί και βρισιές ήταν καθημερινό φαινόμενο και γι αυτήν που τελικά «έσπασε» και κατήγγειλε τον 41χρονο για ενδοοικογενειακή βία.

Από την στιγμή εκείνη και μετά άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της σοκαριστικής αυτής ιστορίας με τους αστυνομικούς του ανηλίκων να στήνουν μπλόκο σε λεωφορείο της γραμμής Αθήνα – Ακαδημία – Βούλα και να φοράνε χειροπέδες στον δράστη.

Ο 41χρονος αναμένεται να απολογηθεί αύριο

 

 

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση