HomeHL-CultureΑριάνα Γκράντε: Ενθουσιασμένη η Σίνθια Ερίβο για την συνεργασία της με την ποπ σταρ

Αριάνα Γκράντε: Ενθουσιασμένη η Σίνθια Ερίβο για την συνεργασία της με την ποπ σταρ

«Την αγαπώ πραγματικά» είπε η ηθοποιός για την τραγουδίστρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Σίνθια Ερίβο δανείζει την φωνή της ως «Γαλάζια Νεράιδα» και ερμηνεύει το εμβληματικό τραγούδι «When You Wish Upon a Star» στην animation ταινία «Pinocchio» του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο.

«Είναι μια νεράιδα με όλη την σημασία», δήλωσε η ίδια στην πρεμιέρα του «Pinocchio» στο Λος Άντζελες. «Δεν έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάτι τέτοιο πολύ συχνά, οπότε το να μπορείς να την υποδυθείς ήταν πραγματικά ξεχωριστό. Το κοριτσάκι μέσα μου χοροπηδούσε. Ήμουν πραγματικά πολύ πολύ ευχαριστημένη».

Στην ερώτηση του Variety για την συνεργασία της με την βραβευμένη με Grammy ποπ σταρ Αριάνα Γκράντε στο μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ «Wicked» είπε: «Tην αγαπώ, πραγματικά. Είναι αστεία, απίστευτα ταλαντούχα και γλυκιά. Δουλεύουμε και οι δύο πολύ σκληρά μαζί. Είμαι ενθουσιασμένη και για τις δυο μας».

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Γκρέγκορι Μαγκουάιρ, το «Wicked» επικεντρώνεται στις μάγισσες Ελφάμπα και Γκλίντα και χρονογραφεί μία φιλία που μετατράπηκε σε έχθρα στην χώρα του Οζ. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Τζον Μ. Τσου θα γίνει σε δύο μέρη.

«Είναι πλήρης και συναρπαστικό, γιατί έχουμε περισσότερη ιστορία να πούμε» πρόσθεσε η ηθοποιός.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση