HomePost ItΣταύρος Ξυλούρης: «Το θράσος του έκπτωτου οδηγεί τον δήμο Γόρτυνας σε νέα ομηρεία»

Σταύρος Ξυλούρης: «Το θράσος του έκπτωτου οδηγεί τον δήμο Γόρτυνας σε νέα ομηρεία»

Επιστολή του επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Μιχάλη Κοκολάκη για τον δήμο Γόρτυνας ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Σταύρος Ξηλούρης έστειλε επιστολή που τονίζει ότι η υποψηφιότητα αυτή οδηγεί τον δήμο Γόρτυνας σε νέα ομηρεία.

Αναλυτικά η επιστολή

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Μιχάλη Κοκολάκη για την διεκδίκηση εκ νέου της Δημαρχίας στο Δήμο της Γόρτυνας πέραν του ότι προκαλεί κατάπληξη για την αναίδεια και το απύθμενο θράσος της, μόνο με «Όνειρο Θερινής Νυκτός» μπορεί να παρομοιαστεί.

Όλες αυτές οι υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, τα «παχιά λόγια» για το δήθεν όραμα που τρέφετε κ. Κοκολάκη για το Δήμο της Γόρτυνας, έχουν διαψευσθεί εδώ και καιρό, την επομένη κιόλας ημέρα της ορκωμοσίας σας με την απόφαση-καταπέλτη του Διοικητικού Πρωτοδικείου Ηράκλειου με την οποία κηρυχθήκατε έκπτωτος.

Να σας υπενθυμίσουμε το λόγο της έκπτωσής σας από το αξίωμα του Δημάρχου κ. Κοκολάκη, τον οποίο εντέχνως δείχνετε να αποσιωπάτε;

Ο λόγος ήταν η ενεργή εργολαβική σύμβαση την οποία είχατε με τον Δήμο της Γόρτυνας, εξαιτίας της εταιρίας σας, γεγονός ασυμβίβαστο με την επιθυμία σας τότε να είστε υποψήφιος για Δήμαρχος στον εν λόγο Δήμο.

Να σας υπενθυμίσουμε επίσης ότι η απόφαση της έκπτωσής σας από το αξίωμα του Δημάρχου, κατέστη τελεσίδικη με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, γεγονός αδιαμφισβήτητο, εξαιτίας του οποίου εκτιμούμε ότι δεν έχετε κανένα δικαίωμα συμμετοχής ούτε για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές που θα γίνουν σε ένα χρόνο περίπου από σήμερα.

Αν θεωρείτε ότι ισχύει το αντίθετο, σας παρακαλούμε να γνωστοποιήσετε τα έγγραφα που λέτε ότι έχετε εξασφαλίσει και να μνημονεύσετε τις διατάξεις και το νόμο που σας δίνει το δικαίωμα να θέσετε εκ νέου υποψηφιότητα.

Σε κάθε άλλη περίπτωση απλά προσπαθείτε κατά την πάγια τακτική σας να «ρίξετε στάχτη στα μάτια» των δημοτών και να παραπλανήσετε το εκλογικό σώμα.

Είναι ψέματα κ. Κοκολάκη ότι εκκρεμούν εις βάρος σας δύο μηνύσεις, η πρώτη για την ψευδή Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία καταθέσατε συνδυασμό στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές και η δεύτερη για Αντιποίηση Αρχής, καθότι παριστάνετε σε κάθε ευκαιρία τον Δήμαρχο, των οποίων το βέβαιο καταδικαστικό αποτέλεσμα σας στερεί το δικαίωμα για περεταίρω εμπλοκή με τα κοινά;

Ανακοινώσατε κ. Κοκολάκη την κάθοδό σας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, διότι προσδοκάτε μήπως την καθυστέρηση της εκδίκασης των δικαστικών υποθέσεων σας;

Μήπως, γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού σας σκέφτεστε να «παίξετε πάλι το ίδιο παιχνιδάκι», να εξαπατήσετε τους δημότες και να υφαρπάξετε την ψήφο τους, είτε με το να είστε εσείς ο ίδιος υποψήφιος προσδοκώντας τη συσπείρωση της καταρρέουσας παράταξής σας, είτε με το να παραχωρήσετε τη σκυτάλη στο παρά πέντε σε κάποιον άλλο «αρεστό» της επιλογής σας,  όταν δείτε ότι δεν έχετε καμία τύχη και ελπίδα ως εκ νέου υποψήφιος;

Θεωρείτε κ. Κοκολάκη τις ανεξέλεγκτες προσωπικές σας φιλοδοξίες υπεράνω των δικαστηρίων, των θεσμών και της κρίσης του λαού της Γόρτυνας;

Σταματήστε επιτέλους να παριστάνετε τον Δήμαρχο και να εξαπατάτε τους Γορτύνιους δημότες, οι οποίοι απαιτούν απαντήσεις για όλα τα δεινά που έχετε προκαλέσει στον Δήμο τις οποίες και οφείλετε να δώσετε.

Αντί να αρέσκεστε να σας αποκαλούν «Δήμαρχο» μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τη ματαιοδοξία σας, ενώ δεν υπήρξατε και δεν θα υπάρξετε, καλό θα ήταν να δείτε κατάματα την αλήθεια και να σταματήσετε να τρέφετε φρούδες ελπίδες.

Η συντριπτική πλειοψηφία του λαού της Γόρτυνας σας έχει κρίνει εδώ και καιρό και τα όποια «επιδοκιμαστικά» σχόλια λαμβάνετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την απόφασή σας, λυπούμαστε αλλά προέρχονται κατά κύριο λόγο από τους αυλικούς σας!

Και μπορεί ο Βασιλιάς να είναι γυμνός αλλά το συμφέρον, ο φόβος και η προσδοκία δεν επιτρέπουν ποτέ σε κανένα αυλικό να ομολογήσει την αλήθεια!

Διαφήμιση
Διαφήμιση