HomeΚΡΗΤΗΣυνελήφθη στο ΚΤΕΛ 48χρονος για τον εμπρησμό σε βιοτεχνία ξυλείας στην Ιεράπετρα

Συνελήφθη στο ΚΤΕΛ 48χρονος για τον εμπρησμό σε βιοτεχνία ξυλείας στην Ιεράπετρα

Κρατείται στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί στον φερόμενο ως εμπρηστή της βιοτεχνίας ξυλείας στο Κάτω Χωριό Ιεράπετρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο φερόμενος ως δράστης, ηλικίας 48 ετών, εντοπίστηκε στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ σε δρομολόγιο από την Ιεράπετρα με προορισμό το Ηράκλειο, μετά από έλεγχο των αστυνομικών αρχών.

Ο 48χρονος συνελήφθη με την κατηγορία περί εμπρησμού και κρατείται στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας ενώ την προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σε εμπρησμό οφείλεται η πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης 6/9 σε βιοτεχνία ξυλείας στο Κάτω Χωριό Ιεράπετρας.

Οι ανακριτικές αρχές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λασιθίου έχουν στα χέρια τους υλικό που δείχνει ότι η πυρκαγιά ξέσπασε από εμπρησμό ενώ σύμφωνα με πληροφορίες γνωρίζουν και την ταυτότητα του εμπρηστή.

Υπενθυμίζεται ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε ένα τέταρτο μετά τις 4 τα ξημερώματα και σήμανε συναγερμό στις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν 12 οχήματα με 40 άνδρες που ξεκίνησαν την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς και λίγες ώρες αργότερα κατάφεραν να τη θέσουν υπό έλεγχο.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το radiolasithi.gr η ζημιά που έχει υποστεί η αποθήκη είναι ολοκληρωτική ενώ τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά διερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της ΠΥ Ιεράπετρας.

apothiki-ksila-4 apothiki-ksila-3 apothiki-ksila-2 apothiki-ksyleias-1200

Διαφήμιση
Διαφήμιση