HomeΚΡΗΤΗΣε βαρύ κλίμα η συνεδρίαση του Δ.Σ. για τη στήριξη της οικογένειας Μητρέλου

Σε βαρύ κλίμα η συνεδρίαση του Δ.Σ. για τη στήριξη της οικογένειας Μητρέλου

Συγκλόνισε ο γιος του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου με μοναδικό θέμα την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στις 18 Αυγούστου στη λεωφόρο Δημοκρατίας όταν ένα τεράστιο πεύκο έπεσε και καταπλάκωσε τον 51χρονο Παναγιώτη οδηγώντας τον στο θάνατο.

Στη συνεδρίαση παρευρέθη η χήρα και ο μεγάλος γιος του Παναγιώτη Μητρέλου ο οποίος συγκλόνισε μιλώντας ελάχιστα λέγοντας μεταξύ άλλων «από μία ανευθυνότητα έχασα το είδωλό μου τον πατέρα μου και στερήθηκε η μητέρα μου τον άνθρωπο με τον οποίο ήταν 30 χρόνια μαζί».

Υπενθυμίζεται ότι η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα των παρατάξεων της αντιπολίτευσης «Ηράκλειο 3.7.5» του Γιάννη Κουράκη, «Ενεργοί Πολίτες» του Ηλία Λυγερού, «Συν-Πράξη» του Πέτρου Ινιωτάκη, «Συν Εργασία για το Ηράκλειο» του Ευριπίδη Κουκιαδάκη και «Ηράκλειον Αξίζει» της Ευαγγελίας Σχοιναράκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ άλλων στην επιστολή τους αναφέρθηκαν και στην κατάσταση της οικογένειας του εκλιπόντος, η οποία χρήζει στήριξης.

Στη συνεδρίαση οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης «επιτέθηκαν» στη δημοτική αρχή επιρρίπτοντας ευθύνες ενώ από τη μεριά του ο δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός αποδέχτηκε το κοινό αίτημα των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για να γίνουν πολύπλευρες κινήσεις όχι μόνο ηθικής αλλά και οικονομικής στήριξης της οικογένειας του αδικοχαμένου Παναγιώτη Μητρέλου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση