HomeHL-WorldΓαλλία: Καλλιτέχνης έβρισε χυδαία τον Εμμανουέλ Μακρόν σε φεστιβάλ μουσικής

Γαλλία: Καλλιτέχνης έβρισε χυδαία τον Εμμανουέλ Μακρόν σε φεστιβάλ μουσικής

Παραδέχθηκε τα υβριστικά συνθήματα, αλλά δεν μετάνιωσε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γαλλοαμερικανός τραγουδιστής, Marc Rebillet συμμετείχε σε φεστιβάλ μουσικής στο Τουκέ στη Γαλλία και από τη σκηνή επιτέθηκε στον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και τον έβρισε χυδαία.

Υπενθυμίζεται πως το 2018, ο ίδιος μουσικός είχε εξαπολύσει ανάλογη επίθεση και στον τότε αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο γνωστός για το εκκεντρικό του στιλ μουσικός μεταξύ άλλων είπε από το μικρόφωνο «Μακρόν είσαι μ**» και «Μακρόν γαμ**», προκαλώντας όπως ήταν αναμενόμενο αντιδράσεις.

Μάλιστα δεν είχαν περάσει λίγο λεπτά από κρεσέντο χυδαιολογίας του μουσικού, και στο φεστιβάλ έφτασε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν συνοδευόμενος από τη συζυγό του Μπριζίτ.

Παραδέχθηκε τα υβριστικά συνθήματα, αλλά δεν μετάνιωσε

Από την πλευρά του ο μουσικός Marc Rebillet παραδέχτηκε πως εξύβρισε τον Γάλλο πρόεδρο, ωστόσο δεν μετάνιωσε για τα όσα είπε, αφού έγραψε στα social media πως «κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν στην θέση τους». Συνέχισε μάλιστα καταγγέλλοντας τους διοργανωτές ότι προσπάθησαν να «κλείσουν» το μικρόφωνο του.

Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ανέφερα αργότερα πως ο διευθυντής του Φεστιβάλ προσπάθησε να διακόψει τη συναυλία όταν ακούστηκαν οι χυδαίες εκφράσεις. Ανάλογες αντιδράσεις είχαν και άτομα από το κοινό, τα οποία ενοχλήθηκαν σφοδρά από τα σχόλια. Είναι χαρακτηριστικό ότι μια ακροάτρια πέταξε το περιεχόμενο του ποτού της στο πρόσωπο ενός μέλους της ομάδας του μουσικού.

 

 

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση