HomeHL-CultureSteve Martin: «Αυτό ήταν» – Αποσύρεται από την υποκριτική ο διάσημος κωμικός

Steve Martin: «Αυτό ήταν» – Αποσύρεται από την υποκριτική ο διάσημος κωμικός

Τι ανέφερε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την απόφασή του να αποσυρθεί από την υποκριτική ανακοίνωσε ο ηθοποιός Στιβ Μάρτιν (Steve Martin) στο The Hollywood Reporter.

Ο θρύλος της κωμωδίας εξομολογήθηκε στο Hollywood Reporter ότι η κωμική σειρά μυστηρίου Only Murders In the Building στην πλατφόρμα της Disney hulu θα είναι πιθανότατα και η τελευταία του δουλειά.

 

«Όταν ολοκληρωθεί αυτή η τηλεοπτική σειρά, δεν πρόκειται να αναζητήσω άλλες. Δεν θα ψάξω να κάνω άλλες ταινίες. Δεν θέλω να κάνω κάμεο. Περιέργως, αυτό ήταν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο Only Murders In the Building ο Στιβ Μάρτιν και ο Μάρτιν Σορτ, δύο κωμικοί των ΗΠΑ με τεράστια ιστορία, μαζί με την Σελίνα Γκόμεζ που δίνει την απαιτούμενη «φρεσκάδα» συνθέτουν ένα τρίο που σε κάνει να το αγαπήσεις. Σημειώνεται ότι ο Μάρτιν γράφει και το σενάριο μαζί με τον Τζον Χόφμαν.

Γεννημένος στις 14 Αυγούστου 1945, o ταλαντούχος ηθοποιός Στιβ Μάρτιν  πολύ πριν γίνει γνωστός από τη συμμετοχή του σε ξεκαρδιστικές ταινίες του Hollywood, είχε ήδη ξεκινήσει την καριέρα του ως stand-up κωμικός, στα μέσα των ΄70s.

Έγινε γνωστός από τις ταινίες «Father of The Bride», «Roxanne», «Planes, Trains and Automobiles», «All of Me», «Bowfinger», «Three Amigos», «The Pink Panther», «The Jerk» κλπ…

Το 2004 το κανάλι «Comedy Central» συμπεριέλαβε τον Στιβ Μάρτιν στη λίστα με τους 100 καλύτερους κωμικούς, ενώ το 2013 ο Steve Martin έλαβε τιμητικό βραβείο Όσκαρ ενώ έχει βραβευτεί και με Grammy για το άλμπουμ του «The Crow: New Songs for the 5-String Banjo».

Ethnos.gr