HomeHL-WorldΕνωμένη η οικογένεια Τραμπ στη κηδεία της Ιβάνα

Ενωμένη η οικογένεια Τραμπ στη κηδεία της Ιβάνα

Θλιμένος Ντόναλντ, συντετριμμένη Ιβάνκα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το τελευταίο «αντίο» είπαν ο Ντόναλντ Τραμπ και τρία από τα παιδιά του, η Ιβάνκα, ο Έρικ και ο Ντόναλντ Τζούνιορ, στην Ιβάνα Τραμπ, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα και κηδεύτηκε την Τετάρτη στη Νέα Υόρκη.

Στην κηδεία την Τετάρτη, τα τρία παιδιά της Ιβάνα και του Ντόναλντ, εθεάθησαν να στέκονται μαζί δίπλα στους συζύγους και τις οικογένειές τους καθώς η νεκροφόρα που μετέφερε το φέρετρο πορευόταν προς την διάσημη εκκλησία St Vincent Ferrer.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έφτασε χωριστά μαζί με το προσωπικό ασφαλείας του και φυσικά την αγαπημένη του Μελάνια.

Λιγοστοί ήταν οι καλεσμένοι που παρέστησαν στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων.

Στη κηδεία παρευρέθηκαν ο κατασκευαστής ακινήτων Τσαρλς Κάσνερ -πατέρας του Τζάρεντ Κάσνερ- ο Μαλαισιανός σχεδιαστής Ζανγκ Τόι, η τηλεοπτική παρουσιάστρια Ζανίν Πιρο και ο Τζορτζ Γουέιν, πρώην δημοσιογράφος του Vanity Fair, γνωστός για τις συνεντεύξεις του με διασημότητες.

Κατά τη διάρκεια της τελετής δεν επετράπησαν κάμερες μέσα στην εκκλησία.

Σε δήλωση μετά τον θάνατό της, η οικογένεια επαίνεσε την κυρία Τραμπ ως «δύναμη στις επιχειρήσεις» και μια «λαμπερή και τρυφερή μητέρα και φίλη».

«Η Ιβάνα Τραμπ ήταν μια επιζήσασα. Έφυγε από τον κομμουνισμό και αγκάλιασε αυτή τη χώρα. Δίδαξε τα παιδιά της για τη σκληρότητα, τη συμπόνια και την αποφασιστικότητα», ήταν τα λόγια της οικογένειας Τραμπ.

Η κόρη της, Ιβάνκα, επαίνεσε τη μητέρα της χαρακτηρίζοντάς την «λαμπρή, γοητευτική, παθιασμένη και τρομερά αστεία».

Η 73χρονη, με καταγωγή από τη Τσεχία, Ιβάνα Τραμπ, βρέθηκε νεκρή στην κατοικία της. Ο θάνατός της αποδόθηκε σε ατύχημα, έπειτα από πτώση από τις σκάλες.

Η Ιβάνα Τραμπ ήταν εξαιρετική στην καλλιέργεια κοινωνικών σχέσεων όσο ήταν δίπλα στον Ντόναλντ, κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1980 και του 1990. Μόλις το ζευγάρι χώρισε, εκείνη ξεκίνησε μια σειρά προϊόντων ομορφιάς, κοσμημάτων και ρούχων.

Ο Τραμπ και η Ιβάνα ήταν παντρεμένοι για 15 χρόνια, από το 1977 ως το 1992 και είχαν αποκτήσει τρία παιδιά. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ παντρεύτηκε άλλες δύο φορές, με την Μάρλα Μέιπλ (που ήταν και η αιτία του διαζυγίου με την Ιβάνα) με την οποία απέκτησε μία κόρη, και με την Μελάνια Τραμπ με την οποία απέκτησε έναν γιο.

 

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση