HomeΚΟΣΜΟΣΙταλία: Αμερικανός τουρίστας έπεσε μέσα στον κρατήρα του Βεζούβιου για μία selfie

Ιταλία: Αμερικανός τουρίστας έπεσε μέσα στον κρατήρα του Βεζούβιου για μία selfie

Τώρα διώκεται από τις Αρχές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας νεαρός Αμερικανός τουρίστας παραλίγο να χάσει τη ζωή του, για μια… selfie στον κρατήρα του ηφαιστείου Βεζούβιος.

Ο 23χρονος αφού έβγαλε μια παρακινδυνευμένη selfie ακριβώς πάνω από τον κρατήρα του διάσημου ιταλικού ηφαιστείου, του έπεσε το κινητό μέσα! Αυτός αποφάσισε να… καταρριχηθεί για να το πιάσει, οπότε και έπεσε μέσα.

Για καλή του τύχη, δεν έπεσε πολύ βαθιά και διασώθηκε έπειτα από μεγάλη επιχείρηση, στην οποία συμμετείχε και ελικόπτερο. Ο ίδιος τραυματίστηκε ελαφρά, με κοψίματα και μελανιές στα χέρια και στην πλάτη του.

Ο 23χρονος με την οικογένειά του ανέβηκαν μέχρι την κορυφή του Βεζούβιου, στα 1.281 μέτρα και εκεί ο νεαρός αποφάσε να ακολουθήσει ένα «δικό» του μονοπάτι, παρά την ειδική σήμανση που απαγόρευε κάτι τέτοιο. Τώρα, διώκονται από την αστυνομία για παραβίαση δημόσιας γης.

Το Σεπτέμβριο του 2017 ένα 11χρονο αγόρι και οι γονείς βρήκαν τραγικό θάνατα, όταν έπεσαν μέσα στον κρατήρα του ηφαιστείου Solfatara di Pozzuoli, ενός από από τα 40 ηφαίστεια που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή της Νάπολι. Τότε, το παιδί λιποθύμησε από τις αναθυμιάσεις, έπεσε μέσα στον κρατήρα και οι γονείς του προσπάθησαν να το σώσουν.

iefimerida.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση