HomeHL-TOPΆγριο έγκλημα στο Ηράκλειο: Αποχαιρέτησαν την μητέρα που δολοφονηθηκε από τον γιο της

Άγριο έγκλημα στο Ηράκλειο: Αποχαιρέτησαν την μητέρα που δολοφονηθηκε από τον γιο της

Αύριο απολογείται ο μητροκτόνος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ήρεμη, εργατική και πάντα ευγενική ήταν η 67χρονη μητέρα που δολοφονήθηκε άγρια από τον γιο λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όσοι την γνώριζαν έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για το πόσο αγαπούσε την οικογένειά της και για το ότι δεν ήθελε να δίνει δικαιώματα στην γειτονιά.

Το σοκ από την άγρια δολοφονία της από το χέρι του… γιου της παραμένει ακόμα με την τοπική κοινωνία να είναι «μουδιασμένη».

Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου αποχαιρέτησαν το μεσημέρι την 67χρονη στο Νέο Κοιμητήριο του Ηρακλείου.

Ομολόγησε την δολοφονία ο γιος της – Αλλοπρόσαλλη η συμπεριφορά του

Ο 42χρονος μητροκτόνος τα τελευταία 24ωρα κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου.

Από την πρώτη στιγμή ομολόγησε ότι σκότωσε τη μητέρα του ωστόσο η συμπεριφορά του είναι αλλοπρόσαλλη. Τόσο κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του χθες στα δικαστήρια όσο και κατά την παραμονή του στα κρατητήρια φωνάζει, ουρλιάζει και ξεσηκώνει τους πάντες.

egklhma-hrakleio3

Αύριο απολογείται

Ο μητροκτόνος οδηγήθηκε χθες ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Στη συνέχεια ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία από την ανακρίτρια και αναμένεται να απολογηθεί αύριο στις 10 το πρωί.

egklhma-hrakleio4

Πώς έγινε το άγριο έγκλημα

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης όταν ο 42χρονος άνδρας – για άγνωστο ακόμα λόγο – πήρε ξύλινες τάβλες από την ντουλάπα και άρχισε να χτυπάει με μανία την 67χρονη μητέρα του.

Η άτυχη γυναίκα ούρλιαζε για βοήθεια με τους ενοίκους να καλούν έντρομοι την αστυνομία.

egklhma-hrakleio1

Άνδρες της Άμεσης Δράστης έσπευσαν στο σημείο. Όταν ο 42χρονος άνοιξε την πόρτα του σπιτιού οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε μία απίστευτη σκηνή. Αίματα παντού ενώ η άτυχη 67χρονη ήταν στο πάτωμα μέσα σε μία λίμνη αίματος φέροντας πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι αλλά και σε όλο το υπόλοιπο σώμα της.

Αμέσως συνέλαβαν τον 42χρονο τον οποίο και οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.

egklhma-hrakleio7

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 42χρονος είναι παντρεμένος με παιδιά ενώ το τελευταίο διάστημα είχε προβλήματα με την γυναίκα του. Γι’ αυτόν τον λόγο έμενε για λίγο χρονικό διάστημα με τη μητέρα του. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση