HomeHL-GreeceΘανατηφόρο τροχαίο στο Χαλάνδρι: Ελεύθερος ο 19χρονος μετά την απολογία του

Θανατηφόρο τροχαίο στο Χαλάνδρι: Ελεύθερος ο 19χρονος μετά την απολογία του

Το χρονικό του θανατηφόρου τροχαίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο 19χρονος οδηγός, ο οποίος φέρεται να έκανε κόντρες με τον άτυχο 18χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Παπανικολή στο Χαλάνδρι.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση που προκάλεσε το θάνατο άλλου ανθρώπου, αδίκημα που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε την κατηγορία. Του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης οδήγησης και της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε ΑΤ.

Χαλάνδρι: Το χρονικό του θανατηφόρου τροχαίου

Το δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 18χρονος, ο οποίος όπως έγινε αργότερα γνωστό δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα δέντρο στο διαχωριστικό διάζωμα και μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον 18χρονο, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο νεαρός οδηγός έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Λίγες ώρες μετά οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 19χρονου, μετά από μαρτυρίες ότι συμμετείχε σε αυτοσχέδιο αγώνα ταχύτητας με τον άτυχο 18χρονο.

 

 

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση