HomeΚΡΗΤΗΧασίς-busters – Ψάχνουν, εκκριζώνουν και συλλαμβάνουν

Χασίς-busters – Ψάχνουν, εκκριζώνουν και συλλαμβάνουν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μέσα του καλοκαιριού και οι αστυνομικές αρχές – όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή – προσπαθούν να εντοπίσουν και να εκκριζώσουν τις χασισοφυτείες που καλλιεργούν διάφοροι Κρητικοί.

Μέσα σε λίγες ημέρες – και μετά από αξιοποίηση συγκεκριμένων πληροφοριών – άνδρες της αστυνομίας έχουν εντοπίσει τέσσερις χασισοφυτείες κι έχουν εκκριζώσει κοντά στα 2,5 χιλιάδες δενδρύλλια κάνναβης.

1.470 δενδρύλλια στο Μυλοπόταμο

Σε δύο διαφορετικές αγροτικές περιοχές του Μυλοπόταμου και σε 6 ειδικά διαμορφωμένοι χώροι εντοπίστηκαν χθες 1470 δενδρύλλια από την μεγάλη επιχείρηση που πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. (δείτε εδώ).

563 δενδρύλλια ύψους 3 μετρών

2000 ευρώ έκαστος έπαιρναν δύο άτομα ηλικίας 27 και 31 ετών μόνο και μόνο για να «επιμελούνται» και να καλλιεργούν μια χασισοφυτεία.

Τη συγκεκριμένη φυτεία εντόπισαν χθες οι αστυνομικές αρχές σε σε δύσβατη-δασώδη περιοχή του δήμου Ρεθύμνου ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου καλλιεργούντο 563 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 3 μέτραν (δείτε εδώ).

41χρονος καλλιεργούσε χασίς

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Ηρακλείου, 41χρονος, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης από άνδρες της αστυνομίας, εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή του παραπάνω Δήμου, ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος (φυτεία) όπου καλλιεργούντο επιμελώς είκοσι πέντε δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2 μέτρα, στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν (δείτε εδώ).

Χασισόκηπος στο Ρέθυμνο

Μία νέα σύλληψη πραγματοποίησαν οι αρχές στο Ρέθυμνο για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή του Ρεθύμνου, 55χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

KANNABH RETHYMNO

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου, πραγματοποιήθηκε χθες (09.08.2014) πρωινές ώρες, έρευνα στην οικία του 55χρονου.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 327 γραμμάρια κάνναβης και ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου καλλιεργούντο επιμελώς έντεκα (11) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1 μέτρο, στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση