HomeHL-LifestyleΣασμός: Η δημοσίευση του Αργύρη Πανταζάρα για το τέλος του χαρακτήρα του

Σασμός: Η δημοσίευση του Αργύρη Πανταζάρα για το τέλος του χαρακτήρα του

«Δακρύβρεχτα και σπαρακτικά επεισόδια», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας ο «Γεράσιμος»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» έχουν ολοκληρωθεί και οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων θα είναι συγκλονιστικές.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, ο «Γεράσιμος» που τον υποδύεται ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας, θα πέσει νεκρός, ενώ μία ακόμη δολοφονία, έρχεται να ταράξει και πάλι τη ζωή των χαρακτήρων της σειράς.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τον βλέπουμε αγκαλιά με τον τηλεοπτικό του πατέρα, Λάζαρο Γεωργακόπουλο.

Στη λεζάντα της εικόνας, ο Αργύρης Πανταζάρας έγραψε: «Father vs Son (Sun) | Final Round. Με προπονητή πνευματικό πατέρα τον Δ.Ημέλλο (mr.Φραγκιαδάκη). Με Αντίπαλο Παρτενέρ τον τηλεοπτικό πατέρα Λ.Γεωργακόπουλο (mr.Karapan). Αποχαιρετάω την τηλεοπτική σεζόν με τα επόμενα δακρύβρεχτα και σπαραχτικά επεισόδια…τόσο για την δική σας ψυχή, όσο και για τη δική μας. Εύχομαι να έχετε επαφή με τα συναισθήματα σας και να τα εκφράζετε! Στους σωστούς ανθρώπους την σωστή στιγμή!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας».

Δείτε τη δημοσίευση

makis-sasmos

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση