HomeHL-9Μία απλή προσαγωγή για ταυτοποίηση στοιχείων μετέτρεψε σε «ρινγκ» το Αστυνομικό Τμήμα

Μία απλή προσαγωγή για ταυτοποίηση στοιχείων μετέτρεψε σε «ρινγκ» το Αστυνομικό Τμήμα

Δύο συλλήψεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία απλή προσαγωγή για ταυτοποίηση στοιχείων προκάλεσε εντάσεις με την προσαγωγή του νεαρού να μετατρέπεται σε σύλληψη ενώ συνελήφθη και ο πατέρας του.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης όταν αστυνομικοί του ΤΑΕ σε τυπικό έλεγχο σταμάτησαν έναν 22χρονο ο οποίος δεν κρατούσε πάνω του κανένα έγγραφο. Έτσι, τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μινώα Πεδιάδος προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων του.

Ο νεαρός οδηγός άρχισε να διαμαρτύρεται και να επιτίθεται, με τους αστυνομικούς να τον ηρεμούν μέχρι τη στιγμή που έφτασε στο Αστυνομικό Τμήμα ο πατέρας του. Ο 50χρονος, με το έτσι θέλω, ήθελε να πάρει τον γιο του και να φύγουν, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να περάσουν χειροπέδες και στους δύο.

Πατέρας και γιος στη συνέχεια κατήγγειλαν ότι δέχτηκαν επίθεση από τους αστυνομικούς και μάλιστα διεκομίσθησαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για να εξεταστούν από τους γιατρούς.

Αστυνομικοί καταγγέλλουν ότι εκείνοι ήταν που δέχτηκαν επίθεση από τους δύο άνδρες και αναμένεται να εξεταστούν από ιατροδικαστή.

Για το περιστατικό από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Ηρακλείου, στον οποίο και θα οδηγηθούν πατέρας και γιος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση