HomeHL-9Ανεβαίνει η θερμοκρασία στην Κρήτη – Βροχές στην Βόρεια Ελλάδα

Ανεβαίνει η θερμοκρασία στην Κρήτη – Βροχές στην Βόρεια Ελλάδα

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βροχές θα σημειωθούν σε αρκετές περιοχές της χώρας, σήμερα Τετάρτη.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, τοπικές βροχές αναμένονται το πρωί στην κεντρική Μακεδονία, τις Σποράδες, τη βόρεια Εύβοια και την ανατολική Θεσσαλία ενώ τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως στα κεντρικά και τα νότια.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς 3 με 4 μποφόρ, στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 28 με 31 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου τους 27 με 29 και στο Ιόνιο τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά ο καιρός στην Κρήτη

Περιορίζεται η καιρική αστάθεια τις επόμενες μέρες στο νησί μας.
Επιμένει το μελτέμι ανεβάζοντας την θερμοκρασία κυρίως στα νότια.

Πιο αναλυτικά:
Για την Τετάρτη 15 Ιουνίου αλλά και την Πέμπτη 16 του μήνα αναμένεται να επικρατήσει σχεδόν αίθριος καιρός σε ολόκληρη την Κρήτη, σύμφωνα με τον Μετεωρολόγο Μιχάλη Καρακατσάνη.

Μόνο στα ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας θα συννεφιάσει πρόσκαιρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ των 14 και 30 βαθμών με μικρή περαιτέρω άνοδο, στα νότια, την Πέμπτη όπου θα βρεθεί ο υδράργυρος στους 32 βαθμούς ως μέγιστη τιμή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση