HomeHL-SportsΤο «ευχαριστώ » Αυγενάκη στους εθελοντές με αφορμή τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Beach Handball

Το «ευχαριστώ » Αυγενάκη στους εθελοντές με αφορμή τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Beach Handball

Αρχίζουν Τρίτη 14 Ιουνίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την σημαντική συμβολή των Εθελοντών στην επιτυχία κάθε διοργάνωσης, με αφορμή τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Beach Handball Εφήβων – Νεανίδων και Ανδρών – Γυναικών, που αρχίζουν  Τρίτη, 14 Ιουνίου, στο Karteros Beach Sports Center, εξήρε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού συναντήθηκε μαζί τους στις νέες εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις στον Καρτερό και ευχαρίστησε θερμά όλους τους Εθελοντές για τη βοήθειά τους στη διεξαγωγή των διοργανώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα Δευτέρα 13 Ιουνίου στις 7.30 μ.μ. θα τελεστούν τα εγκαίνια των συγκεκριμένων νέων υποδομών για αθλήματα άμμου του ΕΑΚΗ, «Karteros Beach Sports Center», από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο.

Με ανάρτηση του στο facebook αναφέρει:

«ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, το “κλειδί” πίσω από κάθε διοργάνωση

Το μυστικό της επιτυχίας πίσω από κάθε διοργάνωση βρίσκεται στους αφανείς άοκνους εργάτες, στους εκατοντάδες εθελοντές μας, που χάρη στη συντονισμένη και συστηματική προσέλκυσή κάθε φορά είναι στο πλευρό μας.

Αξίζουν πολλά μπράβο σε όσους κατάφεραν να δώσουν ΚΑΙ σε αυτή τη διοργάνωση, στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Beach Handball, το ζωηρό «χρώμα» των εθελοντών. Άνθρωποι όλων των ηλικιών που δίνουν κάθε μέρα τον καλύτερο τους εαυτό, με τα χαμόγελα και το κέφι τους. Είναι η απόδειξη ότι νιώθουν και αυτοί μέρος μίας μεγάλης παρέας, της δικής μας αθλητικής οικογένειας.

Με τον πρόσφατο νόμο που ψηφίσαμε, αναγνωρίζουμε έμπρακτα το έργο τους ,καθώς ενθαρρύνουμε και προσφέρουμε κίνητρα και παροχές για τα μέλη του Μητρώου των Εθελοντών ως πρότυπο μοντέλο ανάπτυξης του αθλητικού Εθελοντισμού.

Η αθλητική εξωστρέφεια της χώρας με τη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων είναι το μεγάλο μας στοίχημα και δεν θα το κερδίσουμε χωρίς τους Εθελοντές μας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση