HomeHL-9Μια εντυπωσιακή έκθεση με πρωτότυπες δημιουργίες LEGO βρίσκεται στη Κρήτη

Μια εντυπωσιακή έκθεση με πρωτότυπες δημιουργίες LEGO βρίσκεται στη Κρήτη

Στο Φιλωνίδειο Κλειστό Γυμναστήριο Χερσονήσου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια εντυπωσιακή έκθεση με πρωτότυπες δημιουργίες LEGO βρίσκεται στη Κρήτη αυτό το Σαββατοκύριακο!

Η έκθεση φιλοξενείται ως μέρος του 1ο Διεθνή Διαγωνισμού Αθλητικής Ρομποτικής για μαθητές στο Φιλωνίδειο Κλειστό Γυμναστήριο Λιμένα Χερσονήσου, και θα διαρκέσει το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Ιουνίου, 09:00-18:00.

Υπάρχουν από κάστρα, δάση, μάχες, πειρατικά πλοία, μέχρι τον Παρθενώνα, γνωστούς ήρωες, και πολλά άλλα που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Ο διαγωνισμός (Minoan Robotsports Competition) διοργανώνεται από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) και τον Ελληνικό Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Η.E.R.O. σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης, το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου – Ε.Α.Κ.Η. και το Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Ο Διεθνής Διαγωνισμός Αθλητικής Ρομποτικής, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Δήμο Χερσονήσου, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, του Υφυπουργείου Αθλητισμού, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης (ΠΔΕ Κρήτης), της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Κρήτης, του Δήμου Χερσονήσου και του Δήμου Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση