HomeHL-9Τροχαίο με εκτροπή μηχανής: Διασωληνωμένος σε καταστολή στη ΜΕΘ ο 65χρονος

Τροχαίο με εκτροπή μηχανής: Διασωληνωμένος σε καταστολή στη ΜΕΘ ο 65χρονος

Ξύπνησε από το κώμα ο 36χρονος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 65χρονος άνδρας ο οποίος είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα με εκτροπή μηχανής το βράδυ της Τρίτης στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο άνδρας νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων με τους θεράποντες ιατρούς να χαρακτηρίζουν ως κρίσιμα για τη ζωή του τα επόμενα 24ώρα.

Νέο σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Κρήτη μόλις λίγα λεπτά μετά τις 9:00 το βράδυ της Τρίτης.

Υπενθυμίζεται ότι όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ της περασμένης Τρίτης (7/6) όταν μηχανή εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα ο 65χρονος μοτοσυκλετιστής να πέσει και να χτυπήσει το κεφάλι του σε πέτρα.

Το ατύχημα συνέβη όταν ο μοτοσικλετιστής, ενώ κινούνταν με τη μηχανή, έχασε την ισορροπία του ενώ βρίσκονταν έξω από μία μάντρα, μέσα στον οικισμό Κεφάλι των Χανίων.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι παρέλαβαν τον 65χρονο και τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Ξύπνησε από το κώμα ο 36χρονος

Την ίδια ώρα, σημάδια μικρής βελτίωσης εμφανίζει η υγεία του 36χρονου μοτοσικλετιστή ο οποίος είχε τραυματιστεί επίσης σε τροχαίο ατύχημα με μηχανή στα Χανιά πριν από περίπου τρεις εβδομάδες (21/5).

Μετά από περίπου 15 μέρες σε καταστολή, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ξεκίνησε από την περασμένη Παρασκευή (3/6) η διαδικασία αφύπνισης του 36χρονου Χανιώτη που τραυματίστηκε σε τροχαίο στον κόμβο της Σούδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος έφερε βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με ΙΧ ενοικιαστικό όχημα που οδηγούσε Βέλγος πολίτης, ο οποίος έκανε αναστροφή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση