HomeΣΠΟΡΣπουδαία πρόκριση με ανατροπή για την Μικτή ΕΠΣΗ Κ17, 1-2 την ΕΠΣ Κυκλάδων

Σπουδαία πρόκριση με ανατροπή για την Μικτή ΕΠΣΗ Κ17, 1-2 την ΕΠΣ Κυκλάδων

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς με ένα πανέμορφο τυχερό γκολ η Μικτή ΕΠΣΗ Κ17 κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων επικρατώντας με 1-2 της ΕΠΣ Κυκλάδων στο γήπεδο των Φηρών στην Σαντορίνη με σκορ 1-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το συγκρότημα του Γιάννη Χατζησεβαστού έμεινε πιστό στο πλάνο του και κατάφερε να πάρει τη νίκη και την πρόκριση, σημειώνοντας ακόμα μία επιτυχία.

Στο 7′ ο Ορφανός εκτέλεσε απευθείας κόρνερ αιφνιδιάζοντας τον Χαλκιαδάκη ο οποίος μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα, κάνοντας έτσι το 1-0.

Στο μισάωρο ο Γιάννης Χατζησεβαστός έκανε δυο αλλαγές προκειμένου να αλλάξει πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας. Στο 36′ ο Παπαδάκης με σουτ «οβίδα» κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1.

Στις αρχές της επανάληψης και ενώ είχε μπει μόλις αλλαγή ο Γκιουλμιχάλης με δυνατό ευθύβολο σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-2.

Στο 50′ χάθηκε διπλή ευκαιρία για το Ηράκλειο για να κάνει το 1-3 με τους Ξημεράκη και Βασιλάκη να μην μπορούν να σκοράρουν από κοντά και τον τερματοφύλακα των Κυκλάδων Νικολάου να αποκρούει.

Στο 51′ από εκτέλεση κόρνερ λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ ο Ντίσα με κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε παράλληλα από το δοκάρι.

Στην συνέχεια το Ηράκλειο κατάφερε να διαχειριστεί το υπέρ του σκορ και δεν κινδύνεψε από την αντίπαλη ομάδα.

Ο επόμενος αντίπαλος της Μικτής ΕΠΣΗ Κ17 είναι η ομάδα της Κορίνθου.

Οι συνθέσεις:

ΜΙΚΤΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ (Βαγγέλης Γατσέλος): Νικολάου, Ασράμ, Γιαοπάι, Φεγγής, Μαθιάσος, Βαμβακούσης (56′ Παντελαίος), Λέκκας, Μήλας (49′ Ευαγγελόπουλος), Γιαννακόπουλος, Ορφανός (75′ Δαμίγος), Δαφερέρας (56′ Ρούσσος)

ΜΙΚΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Γιάννης Χατζησεβαστός): Χαλκιαδάκης, Φρέσκος (30′ Κρασανάκης), Βασιλάκης, Μερκουλίδης (30′ Παπαδάκης), Τρουλινός, Βλαχάκης, Ξημεράκης (64′ Σφυριδάκης), Γωνιανάκης (75′ Ανδρεανίδης), Ντίσα, Ντάγια, Καλαϊτζάκης (46′ Γκιουλμιχάλης)

panigyrismoi-apodytiria-miktis-me-tzortzogloy-750x500Μικτή Κ17 Ηρακλείου: Τα… έσπασαν στα αποδυτήρια μαζί με Νίκο Τζώρτζογλου

Η Μικτή Κ17 του Ηρακλείου, επικράτησε 1-2 στη Σαντορίνη κόντρα στην ΕΠΣ Κυκλάδων και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Στεργιώτη, ακολούθησαν ξέφρενα πανηγύρια, ενώ οι “πιτσιρικάδες” του Γιάννη Χατζησεβαστού τα… έσπασαν στα αποδυτήρια.

Αρχικά το… γλέντι στήθηκε απο τους πιτσιρικάδες της Ηρακλειώτικης ομάδας, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, στα αποδυτήρια εισήλθε για να πανηγυρίσει μαζί τους και ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου.

Γιάννης Χατζησεβαστός : «Τα παιδιά έδειξαν ψυχή και μας έβγαλαν… την ψυχή»

ecee1bdeeb222afcf914f3dd17a7a24c_xl

Ο έμπειρος τεχνικός μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη τονίζοντας ότι διαχειρίστηκαν πολύ καλά το παιχνίδι.

Ο Γιάννης Χατζησεβαστός υπογράμμισε ότι τα παιδιά του Ηρακλείου έδειξαν ψυχή αλλά τους έβγαλαν… και την ψυχή (με δόση χιούμορ).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Καταρχήν είχα πει πριν από το παιχνίδι ότι αυτή η ομάδα έχει μέταλο. Νομίζω ότι σήμερα τα παιδιά έδειξαν ψυχή, μας έβγαλαν και την ψυχή.

Ήμασταν καλύτεροι στο παιχνίδι αν εξαιρέσουμε τα πρώτα είκοσι λεπτά όπου είχαμε λάθος επαφές και λάθος πάσες.

Όσον αφορά την διαχείριση νομίζω ότι μας βγήκε το παιχνίδι, μας βγήκαν και οι αλλαγές και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά μας. Συγχαρητήρια και στην ομάδα των Κυκλάδων για την μαχητικότητα τους.

Είναι σημαντικό ότι προκριθήκαμε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος.

Θα αντιμετωπίσουμε την Κόρινθο, η οποία για να έχει φτάσει ως εδώ σημαίνει ότι είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα.

Ξέραμε ότι ο αντίπαλος είναι πολύ καλός στην επιθετική μετάβαση κάτι που το έδειξε στο πρώτο ημίχρονο.

Όταν παίρνουν την μπάλα από το κέντρο, έχουν πολύ γρήγορους επιθετικούς, βγάζουν πολύ εύκολα τις μπάλες.

Αυτό το διαχειριστήκαμε πάρα πολύ καλά στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου και σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Τακτικά αλλάξαμε τρεις σχηματισμούς στον αγώνα και μαζί με τις αλλαγές, όπως ανέφερα και πριν θεωρώ ότι μας βγήκαν»

grandsport.gr

prismanews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση