HomeHL-GreeceΣτη φυλακή το μοντέλο από τη Βραζιλία που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Στη φυλακή το μοντέλο από τη Βραζιλία που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Αρνείται τις κατηγορίες το μοντέλο από τη Βραζιλία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Ανακρίτρια και εισαγγελέας διέταξαν την προσωρινή κράτηση της 28χρονης καλλονής από τη Βραζιλία, η οποία συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τις προηγούμενες ημέρες μετά από ένταλμα σύλληψης.

Το μοντέλο φέρεται ότι διακινούσε παραισθησιογόνα ναρκωτικά μέσω eshop με ελιξίρια ευεξίας, ενώ φέρεται να διατηρούσε και εργαστήριο για την παρασκευή τους.

Αρνείται τις κατηγορίες το μοντέλο από τη Βραζιλία

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η κατηγορούμενη είχε έρθει σε συνεννόηση με τις Αρχές ώστε να παραδοθεί στους αστυνομικούς με την επιστροφή της στην Ελλάδα από την πατρίδα της.

Το μοντέλο αρνείται τις κατηγορίες και φέρεται να αποδίδει την εμπλοκή της σε παρεξήγηση, καθώς η ίδια με τα πραγματικά της στοιχεία διατηρούσε την επιχείρηση με τα ελιξίρια, στα οποία δεν γνώριζε ότι περιέχεται ποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

Φέρεται να έχει πει πως πιθανότατα έχει γίνει λάθος από τους προμηθευτές της, καθώς στη Βραζιλία υπάρχουν δύο φυτά, εκ των οποίων το ένα παράγει το ελιξίριο και το άλλο τη ναρκωτική ουσία.

Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με τους δικηγόρους της, πρόκειται για μία ουσία που χρησιμοποιείται ευρέως στη Βραζιλία και χρησιμοποιείται για θρησκευτικούς λόγους.

Γι’ αυτό ζήτησαν να πραγματοποιηθεί σχετική πραγματογνωμοσύνη.

 

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση