HomeΚΡΗΤΗΗ Παγκρητική Ένωση Αμερικής (PAA) ανακοινώνει την «Εκδρομή Κρήτης 2022» -3-9 Ιουλίου 2022-

Η Παγκρητική Ένωση Αμερικής (PAA) ανακοινώνει την «Εκδρομή Κρήτης 2022» -3-9 Ιουλίου 2022-

Εκατοντάδες Ελληνοαμερικανοί θα ταξιδέψουν στην Κρήτη για να συμμετάσχουν στην Ιστορική Εκδρομή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Παγκρητική Ένωση Αμερικής (PAA) ανακοινώνει τις λεπτομέρειες της Ιστορικής Εκδρομής στην Κρήτη, που θα πραγματοποιηθεί από 3 έως 9 Ιουλίου 2022, με τη χορηγία της PAA και της Παγκρητικής Ένωσης Νέων Αμερικής (PYA).

Το ξενοδοχείο που θα φιλοξενήσει την αποστολή είναι το όμορφο Hydramis Palace Beach Resort, στα  Δράμια Αποκόρωνα, Κρήτης.

«Σχεδιάζουμε αυτό το ταξίδι περισσότερα από τέσσερα χρόνια», σημειώνει ο Πρόεδρος της PAA κ. Ιάκωβος Μπούτζουκας.

«Η αρχική μας πρόθεση ήταν να ταξιδέψουμε στην Κρήτη το καλοκαίρι του 2020, όμως η πανδημία μας ανάγκασε να αλλάξουμε τα σχέδιά μας.

Αυτή η εκδρομή θα φέρει τα μέλη μας, τις οικογένειές και τους φίλους τους πίσω στην πατρίδα μας, για να ζήσουν την Κρήτη όπως ποτέ άλλοτε. Κρατικοί Αξιωματούχοι και Ιερός Κλήρος υποδέχτηκαν την ιδέα και υπήρξαν εξαιρετικά φιλόξενοι.

Έχουν υποστηρίξει αυτή την εκδρομή διοργανώνοντας και προσφέροντας στους  συμμετέχοντες εμπειρίες που είναι μοναδικές στην Κρήτη.

Ανυπομονούμε να μοιραστούμε τις αυθεντικές έννοιες της φιλοξενίας και του φιλότιμου, που έχει να προσφέρει το νησί μας και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που επιτέλους θα επιστρέψουμε στην Κρήτη για να ανακαλύψουμε τις ρίζες μας!».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση