HomeHL-TOPΥψηλές θερμοκρασίες αλλά με βροχές

Υψηλές θερμοκρασίες αλλά με βροχές

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζει τα «παιχνίδια» του ο καιρός, αφού μετά το «καλοκαιρινό» Σαββατοκύριακο, οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν μεν υψηλές, αλλά αναμένονται και βροχές.

Συγκεκριμένα, όπως προβλέπει η ΕΜΥ, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος σήμερα. Ωστόσο, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης, της Ηπείρου και της Στερεάς, μεμονωμένες καταιγίδες.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς ενώ στα νότια και το ανατολικό Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 15 έως 29, στη Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά και στην Πελοπόννησο από 14 έως 31, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 13 έως 29, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 26, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και στις Σποράδες από 15 έως 27, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 13 έως 31, στις Κυκλάδες από 12 έως 28, στα Δωδεκάνησα από 16 έως 26 και στην Κρήτη από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση