HomeHL-LifestyleSurvivor – Spoiler: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση

Survivor – Spoiler: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση

ι Μπλε ηττήθηκαν στον πρώτο αγώνα ασυλίας και δεν θα νικήσουν ούτε απόψε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ποιοι θα βγουν στον τάκο για αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν για το Survivor;

Στο επεισόδιο της Κυριακής, είδαμε ότι πρώτος υποψήφιος βγήκε ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος στο τρέιλερ για απόψε, φαίνεται να έχει εκνευριστεί με τους συμπαίκτες του, ξεσπώντας εναντίον τους.

Στο μεταξύ ο Γιώργος Ταλάντσεβ λέει για τον μισθοφόρο μπουχτισμένος ότι «δεν είσαι ο χειρότερος παίκτης, αλλά για να σε ψηφίζουμε σημαίνει ότι φτάσαμε στο αμήν…»!

Μετά τον έντονο τσακωμό ανάμεσα στους συμπαίκτες της Μπλε ομάδας, την Κυριακή, οπότε και “άναψαν” τα αίματα, ο Τάκης Καραγκούνιας εμφανίζεται στο αποψινό απόσπασμα, ξεκομμένος από την ομάδα του.

Μάλιστα, έξαλλος ο μισθοφόρος, λέει στους συμπαίκτες του: «Βρίζατε τον Εμμανουήλ και μετά κάνατε την τούμπα και τελικά ψηφίσατε εμένα»!

Στη συνέχεια, Κόκκινοι και Μπλε ρίχνονται στον στίβο μάχης για να νικήσουν στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Οι Μπλε ηττήθηκαν στον πρώτο αγώνα ασυλίας και με βάση τις διαρροές, δεν θα νικήσουν ούτε απόψε. Επομένως, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι τρεις και όλοι από την Μπλε ομάδα.

Μαζί με τον Τάκη Καραγκούνια, στον τάκο φέρεται ότι θα βρεθούν η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Σοφιάνα Αβραμάκη, σύμφωνα με τα spoiler. Το μόνο που μένει είναι να διαπιστώσουμε αν οι εν λόγω διαρροές ευσταθούν.

Δείτε το τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας στο Survivor

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση