HomeHL-SportsSuper League: Χωρίς την πίεση του αποτελέσματος σε Ηράκλειο και Βόλο

Super League: Χωρίς την πίεση του αποτελέσματος σε Ηράκλειο και Βόλο

ΟΦΗ - Παναιτωλικός και Βόλος - Ατρόμητος διεξάγονται σήμερα για την 5η αγωνιστική των play outs της Super League

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΟΦΗ – Παναιτωλικός

Βόλος – Ατρόμητος

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των play outs για τη Super League Interwetten ανοίγει το Σάββατο (30/4) με δύο αναμετρήσεις χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναιτωλικό και ο Βόλος τον Ατρόμητο.

ΟΦΗ – Παναιτωλικός

Ο ΟΦΗ διεκδικεί απλά για λόγους γοήτρου την 7η θέση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Κρητικοί προέρχονται από το ισόπαλο 1-1 με τον Ατρόμητο.

Ο Παναιτωλικός πήρε τον πρώτο του βαθμό στη διαδικασία των play outs την περασμένη αγωνιστική μετά τη λευκή ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στον ΟΦΗ ο Φελίπε τίθεται ξανά στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μπήκε στην αποστολή.

Ο Τοράλ παρότι προπονείται κανονικά πλέον έμεινε εκτός καθώς δεν έχει ρυθμό, ενώ επίσης απουσιάζει ο Κοροβέσης με ίωση και οι Ντε Γκουζμάν και Ντουρμισάι που παραμένουν εκτός πλάνων με τον πρώτο να ακολουθεί θεραπεία και τον δεύτερο ατομικό πρόγραμμα.

Στην αποστολή του ΟΦΗ βρίσκονται οι Επασί, Σωτηρίου, Μανδάς, Ουές, Λυμπεράκης, Πασαλίδης, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Νέιρα, Μπουζούκης, Στάικος, Μεγιάδο, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν, Καμάου, Τσιλιανίδης, Φελίπε.

Με απουσίες ταξίδεψε ο Παναιτωλικός στο Ηράκλειο.

Για διάφορους λόγους ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει στους Ντίας, Μαλή, Τσιγγάρα, Χουχούμη, Λιάβα και Βργκοτς.

Η αποστολή των «κυανοκίτρινων» είναι η εξής: Αποστολάκης, Αντούνες, Βαρόνε, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπελεβώνης, Φλόρες, Περέιρα, Μελίσσας, Νταγκό, Μόρσεϊ, Μεντόσα, Μπακαδήμας, Ανέστης.

Βόλος – Ατρόμητος

Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά πάντα με κίνητρο, ο Βόλος στα play outs, με την ομάδα της Μαγνησίας να σχεδιάζει ήδη την επόμενη σεζόν, έχοντας ξεκινήσει τις αποδεσμεύσεις παικτών που δεν υπολογίζονταν.

Μετά το νικηφόρο 3-0 επί της Λαμίας, ο Βόλος αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Ο Ατρόμητος έχει σωθεί και μαθηματικά, μαζεύοντας άλλον ένα βαθμό την περασμένη αγωνιστική στο ισόπαλο 1-1 με τον ΟΦΗ.

Στον Βόλο δεν ανακοινώθηκε αποστολή την Παρασκευή, κάτι που θα γίνει μετά το τέλος της σημερινής πρωινής προπόνησης που έχει οριστεί.

Ο Κώστας Μπράτσος αναμένεται να υπολογίζει και πάλι στους Φεράρι, Τσοκάνη και Μπαριέντος, ενώ αναμένεται να δώσει και πάλι χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Κρις Κόλμαν στον Ατρόμητο καθώς ο Σπιριντόνοβιτς έμεινε εκτός με τραυματισμό. Νοκ άουτ παραμένουν οι Τζαβίδας, Κωτσόπουλος, ενώ εκτός για λόγους τακτικής έμεινε εκ νέου ο Παπαδόπουλος.

Η αποστολή της ομάδας είναι η εξής: Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κιβρακίδης, Βασιλαντωνόπουλος, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Καστεγιάνο, Τζοβάρας, Ερλινγκμαρκ, Χαρίσης, Σάλομον, Καρτάλης, Νάτσος, Ντένιτς, Ναμπί, Μουνίθ, Μπεντινέλι, Κλωναρίδης, Νταβιώτης, Ροτάριου, Κουλούρης, Αλιμπέκ.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των play outs:

Σάββατο 30/4

ΟΦΗ – Παναιτωλικός (17:30) CosmoteSport3
Βόλος – Ατρόμητος (20:30) CosmoteSport2

Δευτέρα 2/5

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία (19:30) NovaSports Prime
Ιωνικός – Απόλλων Σμύρνης (19:30) CosmoteSport1

Η βαθμολογία

7.ΟΦΗ 41
8.Αστέρας Τρίπολης 40
9. Ιωνικός 36
10.Βόλος 35
11.Παναιτωλικός 33
12.Ατρόμητος 31
13.Λαμία 21
14.Απόλλων Σμύρνης 20

Διαφήμιση
Διαφήμιση