HomeHL-SportsΟΦΗ: Με Κοροβέση και Τσιλιανίδη, 3-1 την Κ19 με διαιτητή τον Νίκο Νιόπλια

ΟΦΗ: Με Κοροβέση και Τσιλιανίδη, 3-1 την Κ19 με διαιτητή τον Νίκο Νιόπλια

Εσωτερικό διπλό προπονητικού χαρακτήρα με την Κ19 του ΟΦΗ περιελάμβανε το πρόγραμμα των παικτών της κρητικής ομάδας, το οποίο έληξε με σκορ 3-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εσωτερικό διπλό προπονητικού χαρακτήρα με την Κ19 του ΟΦΗ, διάρκειας μιας ώρας, περιελάμβανε το πρόγραμμα των παικτών της κρητικής ομάδας, το οποίο έληξε με σκορ 3-1

Δύο γκολ για την πρώτη ομάδα πέτυχε ο Νίκος Κοροβέσης (στον οποίο μάλιστα ακυρώθηκε και τρίτο γκολ ως οφσάιντ), ενώ επίσης σκόραρε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Για την Κ19 του Μανώλη Πατεμτζή μείωσε το σκορ ο Μάρα, με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Οι Μανδάς και Σηφάκης αγωνίστηκαν με την Κ19, ενώ οι Μιράσι, Καλαφάτης, Φανουράκης και Τζεβαμπινάς έπαιξαν με την πρώτη ομάδα.

ΟΦΗ (Α’ ομάδα): Μιράσι (31′ Καλαφάτης), Weiss, Πασαλίδης, Διαμαντής (20’ Τζεβαμπινάς), Λυμπεράκης, Selimovic, Στάικος, Κοροβέσης, Kamau, Φανουράκης, Τσιλιανίδης.

ΟΦΗ (Κ19): Μανδάς (31’ Σηφάκης), Χνάρης, Γωνιωτάκης, Καρανδινός (45’ Σαλούστρος), Κορνιλάκης, Χαλκιαδάκης (45’ Μακράκης, Λέλεκας (45’ Σαντοριναίος), Φαϊτάκης, Ζαχαριουδάκης (31’ Χότζα), Λαμάι (45’ Μάρα).

Η τελευταία προπόνηση πριν το Πάσχα έχει προγραμματιστεί για τη Μεγάλη Παρασκευή  ενώ οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Τρίτης του Πάσχα .

Διαφήμιση
Διαφήμιση