HomeHL-SportsΛογαριασμούς σε 50 τράπεζες είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Λογαριασμούς σε 50 τράπεζες είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Πιο πολλές τράπεζες και από τα... γράμματα στο όνομά του είχε ο δύο φορές πιο πολύτιμος παίκτης του ΝΒΑ, πριν παρέμβει ο ιδρυτής της Avenue Capital Group και συνιδιοκτήτης της ομάδας του Μιλγουόκι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, είχε περισσότερες τράπεζες παρά… γράμματα στο όνομά του, πριν παρέμβει ο ιδρυτής της Avenue Capital Group, Μαρκ Λάσρι.

«Περνάω πολύ χρόνο μαζί τους εξηγώντας πού πρέπει να επενδύσουν», είπε για τους παίκτες του την Πέμπτη, στο Bloomberg Wealth Summit στη Νέα Υόρκη.

«Μα, Γιάννη, δεν μπορείς να έχεις λογαριασμούς σε 50 διαφορετικές τράπεζες. Επίτρεψέ μου να σου πω κάτι, εάν η JPMorgan χρεοκοπήσει, θα χρεοκοπήσουν και οι μικρές σου τράπεζες.

Επίτρεψέ μου να σου εξηγήσω τι πρέπει να αγοράσεις, πρέπει να αγοράσεις ομόλογα των ΗΠΑ, πρέπει να αγοράσεις αυτό».

Ο Αντετοκούνμπο, 27 ετών, όπως θυμίζει το πρακτορείο, έχει το παρατσούκλι «Greek Freak» επειδή γεννήθηκε στην Ελλάδα και δείχνει τρομερές αθλητικές ικανότητες στο γήπεδο.

Το δημοσίευμα του Bloomberg αναφέρει επίσης, ότι η χώρα μας αντιμετώπισε κρίση δημοσίου χρέους στις αρχές της δεκαετίας του 2010, η οποία πίεσε το τραπεζικό της σύστημα και άφησε τους πολίτες να ανησυχούν ότι τα μετρητά τους δεν ήταν ασφαλή.

euro2day.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση