HomeHL-SportsΑυγενάκης: Στο Ηράκλειο το Final 4 του πρωταθλήματος Μπάσκετ με Αμαξίδιο

Αυγενάκης: Στο Ηράκλειο το Final 4 του πρωταθλήματος Μπάσκετ με Αμαξίδιο

H ανάρτηση του υφυπουργού Αθλητισμού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Ηράκλειο αναμένεται να διεξαχθεί σε μερικές εβδομάδες το Final 4 του Πρωταθλήματος Μπάσκετ με Αμαξίδιο, σε συνεργασία με την ΟΣΕΚΑ (Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο) και την Περιφέρεια Κρήτης.

Με ανάρτησή του στα social media ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε για την συγκεκριμένη διοργάνωση αλλά και την πρόοδο της δημιουργίας του Παραολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου στη Ραφήνα.

Δείτε την ανάρτησή του:

«ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Με το Αθλητικό Σωματείο Κινητικά Αναπήρων «Ηράκλειο», το μοναδικό στο νομό μας που συμμετέχει από το 2017 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο, που αριθμεί 18 ομάδες από όλη τη χώρα.

Πάντα δίπλα στον αθλητισμό για άτομα με αναπηρίες, έχουμε φροντίσει με πληθώρα νομοθετικών δράσεων και άλλων πρωτοβουλιών, για την ανάπτυξή του, αυτά τα 2,5 χρόνια.

Τις προσεχείς εβδομάδες, μάλιστα, θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στο Ηράκλειο το Final 4 του Πρωταθλήματος, σε συνεργασία με την ΟΣΕΚΑ (Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο) και την Περιφέρεια Κρήτης, δίδοντας ακόμα μεγαλύτερη ώθηση.

Κι επειδή το χρόνιο ζήτημα κατάλληλων και προσβάσιμων υποδομών αποτελεί προτεραιότητα από την πρώτη στιγμή, τους ενημέρωσα και για την εξαιρετική πρόοδο για τη δημιουργία του Παραολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου στη Ραφήνα, του πρώτου στη χώρα μας και ενός από τα καλύτερα στην Ευρώπη.

Η κατασκευή του με τη στενότατη συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής, θα ξεκινήσει άμεσα, και οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν τις προσεχείς ημέρες»

Διαφήμιση
Διαφήμιση